Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

En:1 Duo – Fyraftenskoncert

29. februar kl. 16:15 - 17:00

Gratis
1 til 1 3 uden Logo Kopi

Duoen blev dannet i 2017. Efter mange års erfaring som instrumentalister inden for forskellige folkemusiktraditioner trak den nordiske musik, og duoen blev til med det formål at udforske den skandinaviske musik og nøgleharpens muligheder i en moderne kontekst.

Repertoiret dækker over traditionsmusik fra Sverige, folkedansemelodier fra Frankrig og egne kompositioner som fortolkninger af den nordiske tradition samt ind i mellem et par numre fra det klassiske repertoire, som også egner sig smukt for denne unikke instrument-sammensætning.

Duoens klang er farvet af nøgleharpens specielle resonans brugt som pensel på guitarens velkendte bagtæppe i en blanding af kendt og fremmed på samme tid. Det nordiske tonesprogs melankoli og inderlighed bliver blandet med det energiske og mere rå, som forbinder det gamle med det nye.

Carina og Thomas spiller med stort nærvær og indlevelse og har i løbet af kort tid manifesteret sig smukt på den nordiske folkemusikscene. De har spillet koncerter og festivaler over hele landet og deltaget i internationale konferencer om folkemusik som repræsentant for Danmark.

https://www.entilenduo.dk

Detaljer

Dato:
29. februar
Tidspunkt:
16:15 - 17:00
Pris:
Gratis
Begivenhed Kategori:

Sted

Vor Frue kirke, Svendborg
Frue Kirkestræde 4
Svendborg, 5700
+ Google Maps
Se Sted hjemmeside