Om Folkalender

Folkalender.dk er en online kalender for folkemusik- og folkedansearrangementer i Danmark.

Kalenderen samler arrangementer på tværs af landsorganisationer og interessegrupper, og giver et samlet overblik over folkemusik- og dansearrangementer rundt om i Danmark. Herigennem bliver det lettere og mere overskueligt for nyt såvel som nuværende publikum at finde arrangementer, samt nemmere for arrangører og aktører at reklamere for og henvise til arrangementer.

Startet i 2019 af Mathias Ditlev og Nathasja Vosgerau Hansen. 

Kontakt

Har du spørgsmål, rettelser, kommentarer, ris, ros eller andet du gerne vil dele, er du velkommen til at sende os en e-mail.

folkalenderdk@gmail.com

Ideen bag Folkalender

Bag projektet står bl.a. folkemusiker og -danser Nathasja Vosgerau Hansen, der udtaler:

”Jeg møder ofte mennesker der spørger, hvor de kan danse folkedans fx for en bestemt aldersgruppe, eller hvor de kan høre folkemusik i deres lokalområde. Langt de fleste gange er mit bedste bud at søge på Facebook eller Google, hvilket jeg selv har oplevet kan være noget af en jungle. Tilmed har jeg inden for de seneste år tilbagevendende gange oplevet, at enten jeg selv eller andre har kommenteret på, ikke at have kendt til et arrangement før end på afholdelsesdagen eller først efter afholdelse.”

Dette har blandt andet været motivationen for Nathasja til at etablere Folkalender, for at samle og synliggøre folkemusik- og dansearrangementer, så de er lettilgængeligt for alle, uanset alder, lokation, organisation eller interesse, samt at hun og andre har én platform de kan henvise til, når nogle efterspørger folkemusik og -danse relaterede arrangementer. 

Støttet af:

Image

Mathias Ditlev

Har støttet med idé - og webudvikling.

www.mathiasditlev.dk

TAK! 🎉

Hvis du også ønsker at støtte Folkalender.dk og være med til at sikre sidens opretholdelse, er du velkommen til at kontakte Nathasja Vosgerau Hansen og høre nærmere om hvordan.