Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Vintherbal

23. februar kl. 19:30 - 22:30

kr.75 – kr.150
240223

Vintherbal 23. februar 2024

Så inviterer Klaverfabrikken igen til Vintherbal, og det er ved at være en god tradition, at danseskoene kommer på, vi mødes i Kedelhuset og der spilles op til dans.
Det er KlaverfabrikkenFOLK, der arrangerer, og for at få godt gulv at danse på, har vi flyttet arrangementet til Kedelhuset.
Der vil være kort introduktion til dansene, Henrik fra Stevns vil være med og instruere dansene; specielt i første halvdel, hvor vi ”varmer langsomt op”.
Vi har igen inviteret Kristine Heebøll og Jesper Vinther, som spiller op med gammel og ny musik, og helt suverænt er med til at sætte stemningen, og holde kæp, trin og retning.

Heebøll & Vinther spiller en god blanding af nykomponeret dansemusik og traditionel dansemusik fra bl.a. Thy, Læsø og Vestjylland.
Heebøll & Vinther har sammen udviklet og forfinet deres dansespil, i denne duo, siden 2001, men har også tidligere spillet sammen, bl.a. i det anderkendte danske band Phønix.
De er begge uddannede fra konservatoriets folkemusiklinje og har desuden fødderne solidt plantet i den danske folkemusiktradition, med et brændende hjerte og respekt for traditionen og stor glæde og lyst til videreudvikling. Der er garanti for et godt bal med kræs til øret og brændstof til benene!

I pausen er det muligt at købe kaffe og lagkage, – som det hører sig til ved et rigtigt bal. OG det med træsko og halmballer, ja, – det hører vist fortiden til….
Ja, der er garanti for et godt bal!!

Kristine Heebøll, violin.
Jesper Vinther, harmonika

Detaljer

Dato:
23. februar
Tidspunkt:
19:30 - 22:30
Pris:
kr.75 – kr.150
Begivenhed Kategori:
Hjemmeside:
www.klaverfabrikken.dk

Arrangør

KlaverfabrikkenFOLK
E-mail:
thougaard@c.dk
Se Arrangør hjemmeside

Sted

Klaverfabrikken, Hillerød
Fredensvej 12A
Hillerød, 3400
+ Google Maps