Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

Tradish – Irsk – Folk-Club´95 i Struer

27. maj kl. 19:30 - 22:00

kr.100 – kr.150
2 1

Siden de blev dannet i 2009, har Tradish optrådt på hundredvis af scener på tværs af Europa. Bandet har mødt og genset et publikum, der værdsætter den åbne og personlige tilgang til den traditionelle irske musik, der kendetegner Tradish. Som en del af den levende irske musiktradition, spiller Tradish sig ind i en spændende og livsbekræftende blanding af det gamle og det nye, fortid og nutid, med en stærk forankring og respekt for rødderne.

John Pilkington: Vokal, guitar, bouzouki

Louise Ring Vangsgaard: Violin, viola, vokal

Brian Woetmann: Bodhrán, percussion, mandolin, vokal, step

Det sidste album Handmade tales er en samling af 15 håndlavede numre udført på håndlavede akustiske instrumenter – 15 fortællinger med hver sin historie. Det er et destillat af bandets helt specielle lyd, hvor deres egne kompositioner tilføres den irske traditionelle musik. Handmade tales er et snapshot af, hvordan bandets karakteristiske lyd har udviklet sig gennem mange års sammenspil: lyden af 3 stemmer og 6 hænder, som spiller på instrumenter håndbygget af træ, strenge og gedeskind.

I forbindelse med 3 turnéer til Grønland har de ladet sig inspirere af den grønlandske sangtradition. Sangen ”Nuilersup Qilaap Seequinersuata” blev således en fast del af koncertrepertoiret og er at finde på Handmade tales.

I løbet af de sidste 5 år har Tradish i en koncertrække optrådt med danseren Gunilla Odsbøl, som er Europamester i irsk step. Gunillas fødder kan høres på et af pladens dansenumre. Med udgivelsen af Handmade tales, fortsætter Tradish med koncerter, festivaler og workshops både ind- og udland.

Koncertstart kl.19.30 – dørene åbnes kl. 18.30

Entre: Medlemmer 100 kr. – ikke medlemmer 150 kr.

Detaljer

Dato:
27. maj
Tidspunkt:
19:30 - 22:00
Pris:
kr.100 – kr.150
Begivenhed Kategori:
Hjemmeside:
https://folkclub95.dk

Sted

Folk-Club 95
Tegltorvet 2
7600, Struer
+ Google Maps
Telefon:
20329162 (Svend Erik Larsen)
Se Sted hjemmeside