Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

Tønder Festival 2022

25. august - 28. august

190487638 5591746567565128 3741458239051270349 n

Tønder Festival – en ægte musikfestival

Vi lever i en verden af mængde og masse.

Aldrig har vi haft så mange fotografier, og aldrig har de været af så lav kvalitet. Aldrig har vi været så meget i kontakt med hinanden, og aldrig har vi oplevet så stor ensomhed. Aldrig har vi haft så meget musik at sætte på, og aldrig har lydkvaliteten været lavere.

Ja, hvad verden mangler er ikke mere. Ikke mere af alt det, der fylder os uden at mætte. Ikke mere af noget, der er en toer af noget, der engang var originalt.

Hvad vi mangler er ettere. Noget ægte. Noget, som nogen har øvet sig på, er stolte af, og som stiller vores lyst, nysgerrighed og sult.

På Tønder Festival har vi været originale og originaler siden 1974. Vi spiller sommeren i mål med ægte musik, i ægte sønderjysk marskland, med ægte oplevelser.

Vores fællesskab vokser år for år med frivillige, gæster, musikere og lokale, der alle har en ting til fælles: Vores kærlighed til det, der er gjort med omhu. Det særlige. Det ægte.

Hos os fejrer vi musikken i sin originale form, og alle er velkomne –på en betingelse: Du skal komme, som du er, så synger vi originalen frem i dig.

Det er derfor, musikere fra hele verden vælger os i Tønder. Og det er grunden til, at alle vi originale mødes i marsken, når sommeren går på hæld.

Tønder
En ægte musikfestival.

Detaljer

Start:
25. august
Slut:
28. august
Begivenhed Kategorier:
, ,
Hjemmeside:
https://tf.dk

Sted

Tønder Festival
Papegøjevej
Tønder, 6270
+ Google Maps