Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

The Handover (EG/NO) at Teater Momentum

21. november kl. 21:00 - 23:00

kr.75
handover web 1

I samarbejde med Fanø Free Folk Festival byder Momentum Musik på syrede og meditative toner for violin, oud og tangenter, når det nystartede egyptisk/norske projekt The Handover (Sublime Frequencies) gæster Odense på deres første danske besøg!

Den egyptiske violinist Ayman Asfour har flere gange gæstet Fanø Free Folk Festival, først i duo med Daniel Merrill (Dead Rat Orchestra) og i 2022 i et nyt trioformat med de progressive egyptiske musikere Aly Eissa (oud) og Maurice Louca (elektronik).

Ayman Asfour og Aly Eissa har nu søsat den nye internationale trio The Handover sammen med den norsk/belgiske tangentspiller Jonas Cambien, og denne særlige trio gæster nu for første gang Danmark.

Meditativ minimalisme møder tranceskabende rytmer og glødende improvisationer, når violin, oud og psykedeliske orgeltoner væver et hypnotisk musikalsk landskab, der trækker på både traditionel og rituel musik fra Egyptens landområder, den feststemte og udknaldede shaabi-musik og en syrejazzet tilgang.

The Handover har for nylig indspillet et debutalbum, der udkommer i 2024 på det hæderkronede og globalt orienterede label Sublime Frequencies. Der er i dén grad noget at se frem til, når de bringer deres tranceskabende og originale univers til Momentum Musik!

Detaljer

Dato:
21. november
Tidspunkt:
21:00 - 23:00
Pris:
kr.75
Begivenhed Kategori:
Hjemmeside:
https://teatermomentum.dk/project/the-handover/

Sted

Teater Momentum
Ny Vestergade 18
Odense, 5000
+ Google Maps
Se Sted hjemmeside