Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Søndagsdans – Farvergade og Henrik fra Stevns

3. december kl. 14:00 - 17:00

kr.40 – kr.150
DSF5407 2048x1365 1

På Farvergade i København har man kunnet danse “Nordisk Dans” til levende musik ca. en gang om måneden inde i Vartovs Store Sal siden 2016. Husorkesteret fandt det derfor naturligt at opkalde sig selv efter gaden, hvori det har spillet til dans i utallige timer. Clara Tesch, Julian Svejgaard og Mads Kjøller Henningsen er alle velkendte ansigter på den danske folkemusikscene – bl.a. fra Floating Sofa Quartet, Vesselil, Stundom, Mads Hansens Kapel, Trolska Polska og Lars Lilholt Band. Som trio udgav de i 2022 deres debutalbum “Farvergade spiller dansemusik fra Søren Christensen & Niels Aage Andersens nodebog” bestående af en række nyfortolkninger af en samling traditionelle, og hidtil ukendte, spillemandsmelodier fra Sydsjælland; et album der har høstet stor ros hos anmeldere i både ind- og udland.

“Stykkerne leveres med både musikalsk og kropsligt overskud og et swing, der kun kan animere danserne til at give sig en tand ekstra (…) Farvergade præsenterer et fint bud på fortidig dansemusik i nutidig iklædning.” – Nils Thorlund, Rootzone.dk

Henrik Larsen – aka. Henrik fra Stevns – er professionel underviser i folkedans og traditionel dans fra Danmark, Norden og den øvrige vestlige kulturkreds på skoler, efterskoler, højskoler, festivaler, stævner, workshops, i forsamlingshuse, i foreninger, til fester, traditionelle juletræsfester og meget mere.

Kom du som er – med eller uden dansepartner – og dans dig glad til lyden af Farvergade, under kyndig vejledning af Henrik fra Stevns.

Detaljer

Dato:
3. december
Tidspunkt:
14:00 - 17:00
Pris:
kr.40 – kr.150
Begivenhed Kategori:
Hjemmeside:
https://musikhuzet.dk/kalender/soendagsdans-farvergade-og-henrik-fra-stevns/

Arrangør

Musikhuzet Borholm
Telefon:
56959404
E-mail:
info@musikhuzet.dk
Se Arrangør hjemmeside

Sted

Musikhuzet Bornholm
St.. Torv 6
Rønne, 3700
+ Google Maps
Telefon:
56959404
Se Sted hjemmeside