Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

Shackleton Trio i Haslev Folk Club

9. september kl. 20:00 - 22:00

DKK200,00
Shackleton Trio Album Shoot 2714

The Shackleton Trio kommer fra England – nærmere bestemt East Anglia. Trioen består af violinist og sanger Georgia Shackleton, guitarist Aaren Bennett og Nic Zuppardi, der spiller mandolin og banjo.

Musikstilen er gedigen engelsk folkemusik, hvor de blander deres egne kompositioner med traditionelle melodier og sange. Georgia har en evne til at finde de gamle historier fra deres hjemegn, East Anglia. Men derudover har de hentet inspiration fra blandt andet den nordiske tradition.

De er unge og har en frisk og ungdommelig tilgang til både musik og humor. Fulde af gåpåmod har de allerede turneret i 7 år både i og uden for England, og de er stærkt på vej til at slå deres navn fast på både engelske og internationale folkemusikscener, såvel som i britisk TV og radio, hvor de har fået flotte anmeldelser.

Shackleton Trio har i maj udgivet en CD (deres 3. studie-CD) Mousehold Heath, som de sikkert vil præsentere for os – samt forhåbentlig sælge. Fra maj til august i år turnerer de England og Skotland tyndt, før de kommer til Norge og Danmark i august og september

Vi kan glæde os til en aften med energisk musik og sang og et intenst og lunt samspil på scenen.

Billetter: https://www.place2book.com/da/sw2/sales/9odzxw8xuz

Koncerterne i Haslev Folk Club er støttet af Kunstrådet og Faxe Kommune

Detaljer

Dato:
9. september
Tidspunkt:
20:00 - 22:00
Pris:
DKK200,00
Begivenhed Kategori:
Hjemmeside:
http://www.haslev-folk-club.dk

Andet

Aldersgruppe
Alle

Sted

Haslev Bibliotek, Mødesalen
Jernbanegade 62
Haslev, 4690
+ Google Maps