Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

Morten Alfred & Vingården besøger Thy Folkemusik

29. august kl. 19:30 - 22:00

Morten Alfred Vingaarden pressefoto juni23 kopi 2 scaled

Ny nordisk musik dyrket, høstet og raffineret i vores musikalske vingård

”Det talstærke publikums taktfaste bifald udløste et ekstranummer: ”Slottet”, der indledtes i violinen med en smuk ballade, som saxofon og guitar gled ind i. En meget sangbar melodi, lige til at nynne med på – og det gjorde publikum så sandelig, også i den grad. En dejlig afslutning på en fornøjelig koncert.” – Helsingør Dagblad, aug. 2023

Morten Alfred & Vingården spiller musik komponeret af Morten Alfred Høirup, forarbejdet og forædlet af et team af professionelle folk fra den danske musikscene. Repertoiret består både af melodier som er modnet på den danske og internationale folkemusikscene, såvel som ny friske kompositioner.

Morten Alfred & Vingården er, udover Morten Alfred selv på guitar og sang, violinist og rigsspillemand Kristian Bugge og saxofonist Charlotte Andersson. De tre udgav albummet Druer/Grapes i marts 2023.

Musikken er skrevet til at lytte såvel som danse til, og sangene handler om livet vi lever. Trioens repertoire består af titler som Ingelas vals, Slottet, Gæstebud, Mit Orkester, Balladen om Huset ved Havet, Vejen jeg går og Høstfesten.

Morten Alfred har komponeret musik siden barnsben og har bl.a. modtaget en Danish Music Award som Årets Danske Folk Komponist i 2004. Han udgav i forsommeren 2022 nodesamlingen Ingela’s Waltz – 25 New Danish Folk Melodies, som inkluderer forslag til akkorder og historier om et langt liv på rejse med musikken.

Detaljer

Dato:
29. august
Tidspunkt:
19:30 - 22:00
Begivenhed Kategori:
Hjemmeside:
http://www.thyfolkemusik.dk

Sted

Hawkraft Kulturhotel
Vestergade 56
Vestervig, 7770
+ Google Maps