Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Mirja Klippel

21. september 2023 kl. 19:30

kr.125
folkalender

Med en stor stemme, et inderligt klangunivers og en sans for at skrive sange, der forbinder personlige erfaringer med billeder fra den nordiske natur, har den finske sangskriver og sanger markeret sig som et særlig talent på den alternative folk-scene.

Allerede hendes debut-EP Lift Your Lion (2016) indbragte den københavner-baserede musiker en Danish Music Award Folk som Årets Sangskriver. Siden har hun turneret flittigt i Danmark, såvel som resten af Europa og Nordatlanten, ligesom hun i 2018 udsendte det roste fuldlængde-album River of Silver. Hendes seneste album, Slow Coming Alive, fik tre nominationer ved Danish Music Awards Roots i 2021.

Med dette album føjer Klippel atter nye nuancer til sin alternative og poetiske folk og fortsætter med at udvide dybderne og højderne i sin sangskrivning. Med sin faste medmusiker Alex Jønsson, drager hun publikum ind i et organisk og atmosfærisk univers, hvor personlige erfaringer åbner op for psykologiske dybder, og hvor intime rum går hånd i hånd med rå og vilde landskaber.

Line up:
Mirja Klippel: sang, guitar & waldzither
Alex Jønsson: guitar, kor

Detaljer

Dato:
21. september 2023
Tidspunkt:
19:30
Pris:
kr.125
Begivenhed Kategori:
Hjemmeside:
https://bovbjergfyr.dk/test1/koncert

Sted

Bovbjerg Fyr
Fyrvej 27
Lemvig, 7620
+ Google Maps
Se Sted hjemmeside