Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Koncert med TRIO MIO på Kirsten Kjærs Museum

23. november kl. 19:30 - 21:30

kr.125 – kr.150
Trio Mio bruges til PR scaled

Thy Folkemusik præsenterer den prisvindende dansk/svenske gruppe, der spiller musik h,liv til dansk/svensk folkemusik. De spiller musikken på deres egen måde og gør den til nutidig musik, som bibeholder dyb respekt for den tradition, hvoraf musikken er rundet. Resultatet er ny, forfriskende og helt særegen. Det er kontemporær folkemusik skabt fra det specielle punkt, hvor traditionen møder nutiden og lader sig inspirere af andre stilarter som jazz og klassisk musik.

Man er aldrig helt sikker på, hvad der skal ske: Smukke, rolige og luftige melodier bliver afløst af hurtige, uforudsigelige og til tider vilde improvisationer. Men sikkert er det, at musikken spilles med intensitet, virtuositet og glæde, som efterlader lytteren åndeløs – og smilende.

TRIO MIO består af Kristine Heebøll (violin), Jens Ulvsand (bouzouki, guitar og sang) samt Peter Rosendal (klaver, wurlitzer og flugabone). TRIO MIO har eksisteret siden 2004 og er blevet hædret med 8 Danish Music Awards – FOLK for deres albums, senest i 2919, hvor Kristine Heebøll modtog prisen “Årets Komponist Folk/World” for kompositionerne på albummet Polyglot Pike.

Detaljer

Dato:
23. november
Tidspunkt:
19:30 - 21:30
Pris:
kr.125 – kr.150

Sted

Kirsten Kjærs museum
Langvadvej 64
Frøstup, 7741
+ Google Maps