Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

Justine Boesen (DK) og Polenta (FIN) på Skjoldemose Gods

23. maj kl. 19:30 - 21:30

kr.150
Coverbilledet facebog 2024

Justine Boesen, akkordeonspiller og vokalist, gæstede i april sidste år Skjoldemose Gods på Sydfyn, hvor hun med sin nordiske trio spillede og sang en udsolgt koncert på Godset.

Succesen gentager hun i år når hun besøger og spiller koncert på Skjoldemose Gods d. 23 maj – denne gang sammen med det fremadstormende Finske band Polenta, som kommer rejsende helt fra Helsinki, Finland og til Skjoldemose Gods.

Aftenen bliver en særlig chance for at opleve to nordiske up-coming artister indenfor nordisk musik og folkemusik. Koncerten bliver en unik rejse ind i nordens klange, traditioner og nutidens moderne fortolkninger deraf. Publikum vil få mulighed for at høre Justine Boesen nærværende og intime solosæt for akkordeon og sopranvokal, og de vil kunne høre Polentas svingende og kraftfulde koncertsæt, hvor violinmusikken fra deres finske tradition bærer dem frem.

Koncerten starter kl. 19:30 og består af to sæt af cirka 45 min varighed. Mellem sættene vil der blive serveret et glas vin, og der vil være mulighed for at gå en tur og se sig om i Skjoldemoses flotte have i den milde maj luft.

JUSTINE BOESEN
Justine Boesen fra Danmark skaber med sit akkordeon og sin sopranvokal et unik og sensitivt univers, hvor hun med sit usædvanlige instrument og klare stemme inviterer lytteren ind i et moderne lyrisk sangunivers. Justine Boesen blev i 2023 nomineret til en DMA som “Årets Nye Danske Roots Navn“ og hun modtog i starten af 2024 prisen som “Årets katapult“. Justine gæster også den anerkendte SPOT festival i starten af maj 2024.

POLENTA
Polenta er et fremadstormende band fra Finland, Helsinki med en besætning på tre violinister og en guitar. I foråret 2024 turneer bandet i både Finland, Estland, Irland og Danmark. Polenta er et finsk slangord for at trampe med foden, og bandet giver med deres energiske, nærværende og powerfulde liveoptræden deres publikum en enestående mulighed for selv at få sat foden i sving. Om bandet skriver det finske anmelder magasin Finnish Music Quarterly: “Deres lydverden strækker sig som en storslået filmisk følelse – komplet med engleagtige harmonier”.

Detaljer

Dato:
23. maj
Tidspunkt:
19:30 - 21:30
Pris:
kr.150
Begivenhed Kategori:
Hjemmeside:
https://billetto.dk/search?text=justine+boesen+

Sted

Skjoldemose Gods
Rødmevej 45
Stenstrup, 5771
+ Google Maps