Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

Frederiksdal Chamber Folk Days

19. august kl. 19:00 - 20. august kl. 23:30

Gratis – DKK250
frederiksdal slot official

Frederiksdal byder på to arrangementer i weekenden 19.-20. August 2022 under fanen “Chamber Folk Days”

Fredag d. 19. August byder vi på koncerten “Kammer- og folketoner i Havesalen”. Her kan du komme ud i smukke omgivelser og nyde sensommeren til lyden af skønne kammer- og folketoner, spillet af barokensemblet Concerto Copenhagen og folktrioen Vesselil. Arrangement koster 250,- og billetter kan købes her: https://frederiksdalskovdistrikt.ticketbutler.io/da/e/kammer-og-folketoner-i-havesalen

Lørdag d. 20. August holder vi en jamaften i skovlysningen hvor den svenskkorniske duo “Ville & Tommie”, starter aftenen med en melodi workshop, og sidenhen holder gang i jammen. Arrangementet er gratis og alle såvel spillende og lyttende er meget velkomne. Der vil være en bar med rimelige priser, med mulighed for at købe drikkevarer og snacks. Derudover opsætter vi et par grill, samt service, hvor man er velkommen til at grille medbragte råvarer.

Koncerten og jammen er første del i en række aktiviteter under fanen “Frederiksdal ChamberFolk” hvor vi ønsker at programsætte kammer- og folkemusik samme aften og opdage og udforske hvor meget de to genrer har tilfælles.

Vi glæder os til at se jer til et eller begge arrangementer. Ønsker du at deltage i koncerten, så skynd dig at købe billet, da der er et begrænset antal pladser.

Varmt Velkommen!

Concerto Copenhagen – Årets P2 Kunstner 2022
ConcertoCopenhagen spillede sine første koncerter i 1991 og har siden udviklet sig til Skandinaviens førende barokorkester samt et af de mest spændende og innovative i verden. Siden 1999 har den internationalt anerkendte cembalist og kammermusiker, Lars Ulrik Mortensen, været tilknyttet som orkestrets kunstneriske leder. Mødet mellem Concerto Copenhagen og Lars Ulrik Mortensen har ført til en spændende kunstnerisk og musikalsk rejse, som er værdsat og rost af publikum og kritikere verden over. Dyk ned i orkestrets spændende koncerter og udgivelser:
www.concertocopenhagen.dk

Den danske vokal- og strygetrio Vesselil spiller og synger nordisk traditionel og nykomponeret folkemusik – musik som af publikum og anmeldere er blevet beskrevet som kammerfolk.
Med et usædvanligt nærvær og levende, kreative arrangementer har de skabt et unikt musikalsk univers. De danner bånd mellem ældgamle traditioner og ny kompositionsmusik på en måde som er både kraftfuld og følsom.
Vesselil er:
Clara Tesch – violin, bratsch, kor
Elisabeth Dichmann – violin, kor
Maja Aarøe Freese – femstrenget cello, sang

Ville & Tommie
En simpel duo bestående af forvirrende mennesker. Ville & Tommie består af svensk-finske spillemand Ville Syri (SE/FI)på violin og den Helsinki-baserede korniske harmonikaspiller Tommie Black-Roff (UK). De mødtes, mens de begge studerede på Sibelius Akademiet, og genforenes nu i en fælles kærlighed til melodier, historier og dansemusik. Svensk, finsk, kornisk og moderne folkemusik vækkes alle til live ud gennem deres kompetente hænder. Forvent det uventede, medbring din egen sennep.
Hvis du har spørgsmål kan du skrive til os på Facebook eller på frederiksdalfolk@gmail.com

https://frederiksdalskovdistrikt.ticketbutler.io/da/e/kammer-og-folketoner-i-havesalen

Detaljer

Start:
19. august kl. 19:00
Slut:
20. august kl. 23:30
Pris:
Gratis – DKK250
Begivenhed Kategorier:
,
Hjemmeside:
https://www.frederiksdalslot.dk/

Sted

Frederiksdal Slot
Hummeltoftevej 187
Virum, 2830
+ Google Maps