Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

Fanø Free Folk Festival #13

25. juli kl. 14:00 - 28. juli kl. 2:00

kr.150 – kr.500
FFFF13 banner

Folkemusik, eksperimenter og åbne horisonter i Danmarks smukkeste landsby, Sønderho. Fanø Free Folk Festival vender tilbage d. 25-27. juli, og årets stærke program er nu klar

Båret af ukuelig frivilllig energi, en kærlighed for folkemusikkens skæve sideveje og tårnhøje kunstneriske ambitioner, har Fanø Free Folk Festival siden 2010 skabt et særligt musikalsk mikrokosmos i den smukke landsby Sønderho på Fanøs sydspids. Festivalen har udviklet sig til et unikt fristed i festivallandskabet. Her finder man ingen store hovednavne, VIP områder og store festivalscener. Til gengæld kan man træde ind i et magisk samvær om musikken, når Sønderho Forsamlingshus i 3 dage forvandles til et boblende eksperimentarium for folkemusikalske udtryk fra hele verden.

25-27. juli går det løs igen. Blandt højdepunkterne finder vi navne som den britiske goth-folk musiker Alison Cotton, der har spillet på en lang række store festivaler, og hvis seneste mesterværk Engelchen er et gribende historisk værk om anti-nazistisk modstandskamp. Der er også engle på spil hos finske Islaja, der gav en magisk koncert på den allerførste Fanø Free Folk Festival, og som 15 år efter vender tilbage med det atmosfæriske og mystiske album Angel Tape, der er inspireret af et kassettebånd som florerede i kristne miljøer i 80’erns i Finland, og som ifølge rygter var en ægte optagelse af englesang.

Den visionære tunesiske musiker Ammar 808 sørger for dansefesten med en blanding af futuristiske beats og nordafrikanske musiktraditioner, mens publikum sendes i en anden form for trance af The Handovers blanding af egyptisk folkemusik, psykedelisk jazz og meditativ minimalisme. Man kan også se frem til personlige sange i en blanding af indie, hiphop og jazz fra den norske trommeslager og sanger Øyunn (kendt fra bl.a. Efterklang), queer elektro-country fra ligeledes norske Aron Dahl og mesterlig harmonika-performance fra det belarussiske stortalent Yegor Zabelov m.fl. Blandt de danske navne kan man se frem til bl.a. Baujillaud, Saltmother og ULC Trio. Se det samlede line-up her:

Alison Cotton (UK)
Ammar 808 (TN)
Aron Dahl (NO)
Baujillaud
Drömmarnas Consort (SE)
Islaja (FI)
Me Lost Me (UK)
Michaela Antalová / Adrian Myhr (SK/NO)
Mika Akim (SE)
Poul Erik Nielsen
Saltmother
The Handover (EG/BE)
Tropico Del Cancer (EC/DK)
Truck Rurâl (NO)
ULC Trio (IE/DK)
VÄLVĒ (UK)
Yegor Zabelov (BY)
Øyunn (NO)

Praktisk:
Fanø Free Folk Festival finder sted 25-27 juli i Sønderho (primært venue: Sønderho Forsamlingshus, Gammel Byvej 8, Fanø)
Partoutbilletter er udsolgte, men der sælges et stærkt begrænset antal endagsbilletter i døren (MobilePay eller kontakt). Pris:
25 juli (150 dkk), 26 juli (250 dkk), 27 juli (250 dkk)
Camping er ikke inkluderet i festivalbillet. For nærmeste campingmulighed henviser vi til Camping Klitten, Sønderho.

Følg med i Facebook-eventet for opdateringer om tidsplan og andet. Mere info: https://www.facebook.com/events/902668474895546

Detaljer

Start:
25. juli kl. 14:00
Slut:
28. juli kl. 2:00
Pris:
kr.150 – kr.500
Begivenhed Kategori:
Hjemmeside:
facebook.com/events/902668474895546

Sted

Sønderho Forsamlingshus
Gammel Byvej 8
Fanø, 6720
+ Google Maps