Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Dreamers’ Circus – Kedelhuset Silkeborg

19. maj kl. 20:00 - 22:00

DKK265
dc 5b web rgb

Sent en aften i 2009 skubbede Nikolaj Busk døren op til en bar i København op og stødte på Rune Tonsgaard Sørensen og Ale Carr, der sad og spillede traditionelle nordiske melodier. Han spottede et klaver i hjørnet og sluttede sig til parret. Inden for få minutter blev det klart, at der var en fremragende musikalsk kemi. Siden dette første møde har Dreamers’ Circus turneret bredt og optrådt ikke kun i Skandinavien, men hele Europa, Japan, Australien og Nordamerika. Nu har du chancen for at høre dem på Kedelhuset i Silkeborg!

Det, der forener de tre, er en interesse for og kærlighed til folkemusik og traditionel musik, men deres baggrund er meget forskellig:

Rune voksede op i et hjem, hvor traditionel dans og musik var vigtig, men han studerede også klassisk musik og er stadig medlem af Den Danske Strygekvartet – et kammermusikensemble i verdensklasse. Nikolajs baggrund i jazz er tydelig i hans flydende og melodiske spil, mens Ale stammer fra en velkendt familie af traditionelle musikere og lærere i sit hjemland Sydsverige, og hans rytmiske drev danner rygraden i bandet.

Oveni den fælles kærlighed til folkemusik og traditionel musik har de tre taget en lang række påvirkninger og inspirationer med sig fra andre genrer. De er ikke altid lette at sætte i bås!

Trioens fantasi strømmer frit og giver lytteren lejlighed til at lade sindet vandre til et sted, hvor spændende fortællinger udfolder sig – og navnet på bandet er ikke tilfældigt:

Dreamers’ Circus leder efter et sted med frihed, et sted hvor vores fantasi kan spille og et rum til at drømme. Tænk på de levende farver, vi forbinder med barndomsminder fra tivoli. Husk magien ved at komme ind i teltet som barn og den måde vores sanser blev engageret på. Sådan lyder denne fabelagtige danske trio!

Dreamers’ Circus
Kedelhuset Silkeborg, Torsdag 19. maj 2022 kl 20.00.
(Flyttet fra 11/3 2021)
Dørene åbner kl 19.00.
Siddende koncert.
Billetter á kr. 265 inkl. gebyr

Detaljer

Dato:
19. maj
Tidspunkt:
20:00 - 22:00
Pris:
DKK265
Begivenhed Kategori:
https://kedelhuset.com/program/dreamers-circus/

Arrangør

Kedelhuset
Telefon:
89 20 30 50
E-mail:
info@kedelhuset.com
Se Arrangør hjemmeside

Andet

Aldersgruppe
Alle

Sted

Kedelhuset
Papirfabrikken 72
Silkeborg, 8600
+ Google Maps
Telefon:
89 20 30 50
Se Sted hjemmeside