Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Dreamers’ Circus & DR Børnekoret

5. juni kl. 15:00 - 16:30

DKK300
DC landscape 2 WEB RGB 2 scaled

EN FAMILIEKONCERT MED DREAMERS’ CIRCUS & DR BØRNEKORET

Tag hele familien med på en eventyrlig musikalsk rejse langt ud i skoven med finurlige og folkekære rim, remser, vandrehistorier, sange og sanglege. En skøn og varm musikoplevelse i Koncertsalen med DR Børnekoret og de tre fantastiske spillemænd i folkemusiktrioen Dreamers’ Circus.

Den danske sangskat og vores danske folkebørnesange ligger som grundtone i vores fælles musikalske DNA – hvem kender ikke Ole, der sad på en knold og sang, fjeren i reden og drengen på puden langt ude i skoven…?

Her er muligheden for at dyrke de kendte melodier, remser og finurlige tekster på en ny måde, for DR Børnekoret og folkemusikbandet Dreamers’ Circus har skabt helt nye versioner af ti folkekære børnesange, som kan opleves live i DR Koncerthuset – samtidig med, at de udkommer på et fysisk og digitalt album.

Vi inviterer børn, forældre og bedsteforældre ind i en eventyrlig, musikalsk fortælling i den flotte Koncertsal, hvor du kan møde Ole og hans far som gennem hullet i hækken finder folkekære rim, remser, vild musik, eventyrlige træer, bakker, dyr (små som store), anekdoter og masser af nærvær.

Ud over DR Børnekoret og de tre fantastiske spillemænd i Dreamers’ Circus medvirker en række gæstemusikere. På scenen kan du også se visuals til hver sang, som sætter gang i fantasien.

I forlængelse af koncerten udkommer albummet Langt ud’ i skoven med DR Børnekoret og Dreamers’ Circus som både fysisk og digitalt album på Dacapo Records.

Min. alder 3 år.

Musikalske gæster:
Rune Barslund
Anja Lillemæhlum
Esko Järvelä

Detaljer

Dato:
5. juni
Tidspunkt:
15:00 - 16:30
Pris:
DKK300
Begivenhed Kategori:
https://drkoncerthuset.dk/event/langt-ud-i-skoven/

Arrangør

DR Koncerthuset
Telefon:
3520 6262
E-mail:
drkoncerthuset@dr.dk
Se Arrangør hjemmeside

Andet

Aldersgruppe
Alle

Sted

DR Koncerthuset
Ørestads Boulevard 13
København S, 2300
+ Google Maps
Telefon:
3520 6262
Se Sted hjemmeside