Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Anders Mikkelsen i Haslev Folk Club

13. januar kl. 20:00 - 22:00

kr.150,00
AndersMikkelsenPresse02

Anders Mikkelsen er nordjysk sanger, sangskriver og guitarist med mere end 35 års erfaring på den danske musikscene. Han har optrådt overalt i Danmark som oftest alene med guitaren, men også sammen med Anders Roland og Hans Graasvold, med Perry Stenbäck eller med bandet ”FolkZone”.

Han er kendt for sine TV-optrædener fra ”Sommersang i Mariehaven”, og som mangeårig konferencier og musiker på Skagen Festival. Anders har i alt udgivet 5 CD’er i eget navn, og barsler i øjeblikket med en ny håndfuld sange, som senere skal blive til et album.

Anders er en ægte folkesanger, som fanger publikums opmærksomhed med sine smukke, vedkommende, sjove og stærke sange – som rører ved hjertet og sætter tankerne i gang.

Som det næsten er blevet tradition for nordjyske folkesangere, er historierne og kommentarerne mellem sangene en vigtig del af showet. Gennem årene har Anders udviklet et særligt talent for at kunne sige selv de mest forfærdelige ting med et lunt glimt i øjet, så ingen bliver sure.

Anders Mikkelsen når ikke blot ud over scenekanten – han kommer med sine sange, sin humor og sin dialog langt ind under huden på tilhørerne.

Haslev Folk Club bliver støttet af Statens Kunstfond og Faxe Kommune

Detaljer

Dato:
13. januar
Tidspunkt:
20:00 - 22:00
Pris:
kr.150,00
Begivenhed Kategori:
Hjemmeside:
http://www.haslev-folkclub.dk

Sted

Haslev Bibliotek, Mødesalen
Jernbanegade 62
Haslev, 4690
+ Google Maps