november, 2020

22nov19:0022:00VÍÍK // Gimle RoskildePan-skandinavisk groove/folk19:00 - 22:00 Gimle Roskilde, Helligkorsvej 2, RoskildeKategorier:KoncertAldersgrupper:Alle aldersgrupperEntre:Entre

Arrangementdetaljer

VÍÍK glæder sig utroligt meget til at komme ud og se jer alle sammen! Det er ikke nogen hemmelighed at vores tournéplaner er blevet kraftigt beskåret, men vi har stadig 4 koncerter rundt i Danmark tilbage og DÉT bliver en fest!

Den pan-skandinaviske sekstet VÍÍK kombinere hypnotiserende melodier fra den nordiske sang tradition med den rå æstetik fra jazz og de fængende grooves fra rock.
I front har VÍÍK den norske sanger og komponist Elisabeth Vik, der leder publikum in i et fortryllet univers af mystiske middelalder ballader og eventyr. Udover Elisabeth består VÍÍK af Annelene Toft (violin), Villads Hoffmann (cittern), Morten Alkjær Lassen (harmonika), Jakob Kragesand (kontrabas) fra Danmark og sidst men ikke mindst Mårten Hillbom (percussion) fra Sverige. 
VÍÍK har to singler ude nu, de traditionelle ballader “Margit Hjukse” og “Grisilla & Kong Rider”, med nye indspilninger og EP ude i slut 2020. 
Bandet er netop blevet nomineret til Årets Live Act til Danish Music Awards Roots 2020.

Pris
Ung: 65 kr
Forsalg: 140 kr
Dør: 150 kr

Vi ser frem til at se jer!

Mere

Arrangør