oktober, 2020

04okt15:0017:00Trio DhooreOriginal Flamsk folkemusik fra Belgien 15:00 - 17:00 Atlas, Vester Allé 15, 8000 AarhusKategorier:KoncertAldersgrupper:Alle aldersgrupperEntre:Entre

Arrangementdetaljer

Brødrene Dhoore plantede allerede musikalske frø rundt om køkkenbordet i det nordlige Belgien, hvor kærligheden til den flamske traditionsmusik blev skabt. I dag er de festival favoritter i både Europa og Canada, og kendt for deres innovative instrumentalmusik med rødder i både flamske, skandinaviske og keltiske traditioner.  


Deres seneste album “August” består af 9 instrumentale kapitler i historien og den flamske fiskermand August, der i 1800-tallet overlevede 33 farlige ture mellem Flanders og Island. Diatonisk harmonika, drejelire og guitar komplementerer hinanden på elegant vis, og vidner både i kompositioner og sammenspil om en sammentømret trio med stærk musikalitet.  


Danseworkshop kl. 15.00  

Inden koncerten inviterer vi på danseworkshop med danser Asbjørn Melvej, med fokus på pardans til original folkemusik. Tag en dansepartner med og få inspiration variationer og improvisationer der kan afprøves til koncerten bagefter.  

Mere

Tid

(Søndag) 15:00 - 17:00