november, 2021

12nov20:0022:00The Jeremiahs i Haslev Folk ClubIrsk med franske krydderier20:00 - 22:00 Haslev Bibliotek, Mødesalen, Jernbanegade 62, 4690 HaslevKategorier:KoncertAldersgrupper:Alle aldersgrupperEntre:Entre

Arrangementdetaljer

The Jeremiahs er et af de mest opløftende bands, der er vokset frem af Dublins folkemusikmiljø i mange år. Bandet blander traditionelle og nye toner og har gennem dette skabt deres helt egen “storby-folk”. De blev dannet i 2013 og opnåede umiddelbar anerkendelse, da de vandt Ballyshannon Festivals showcase konkurrence det år. Gruppen udgav deres debutalbum (The Jeremiahs) i 2014 og den egenkomponerede sang Forgotten Sons fra albummet vandt førsteprisen i 2015 TradConnect Songwriter Showcase, hvor juryen bestod af ingen ringere end Christy Moore. Albummet blev også kåret til Best Vocal/Instrumental Album ved LiveIreland Awards 2016. 

The Jeremiahs består af: Joe Gibney – sang og tin whistle, James Ryan – guitar og bouzouki, Jean Christoph (JC) Morel – violin og mandola og Julien Bruneteau – fløjte. De to førstnævnte er fra Dublin. De to sidstnævnte er fra Bordeaux, men alle deler de interesse og flair for for irsk musik. 

Som band formår The Jeremiahs at sætte musikken fra deres irske rødder sammen med en forfriskende ny “sound” til et uimodståeligt slutprodukt. De vil sikkert blive til et band, man skal regne med i de kommende år – de er allerede godt på vej. 

Billetpris: kr. 200,-   

Billetbestilling via www.haslev-folk-club.dk

Haslev Folk Club er støttet af Faxe Kommune og Statens Kunstfond

Mere

Tid

(Fredag) 20:00 - 22:00

Lokation

Haslev Bibliotek, Mødesalen

Jernbanegade 62, 4690 Haslev

Arrangør