september, 2021

01sep20:0022:30Stadig flydende & Part of the Furniture x Aarhus SangskriverværkstedAarhus Sangskriverværksted holder koncert og open mic i Aarhus Festuge20:00 - 22:30 Gyngen, Den Hængende Have, FO-Byen, Vester Alle 8, 8000 Aarhus C.Kategorier:KoncertAldersgrupper:Alle aldersgrupperEntre:Gratis

Arrangementdetaljer

Aarhus Sangskriverværksted holder koncert og open mic i Aarhus Festuge 

Aftenen begynder med en kort dobbeltkoncert ved sangskriverduoerne, Stadig Flydende og Part of the Furniture.

Stadig Flydende består af sangskrivere Søren Lyhne og Astrid Alsbjerg, der skriver dansksprogede sange om mødre og døtre, tvivl og tåge og snoede gange. Sangene er kendetegnede ved et mørke, men hvor lyset altid er at spore på den anden side. Musikalsk er duoen karakteriseret ved deres tæt omslyngede vokalharmonier, der sætter sind og hjerter i bevægelse.
I foråret 2020 udgav Stadig Flydende EP’en, Før verden forgår, hvor de følsomme sange møder vildskab og undergang.

Part of the Furniture er sangskriver Sebastian Schlafers bud på en musikalsk legestue, hvor enhver – også du – er inviteret til at være en del af møblementet. Sangskrivningen trækker på klassiske referencer som Cohen og Dylan, og går i øvrigt ikke af vejen for at gå ud af en homoerotisk middelaldertangent. Som legestuens centrale møbel har vi Andreas Schramm på kontrabas.

Efter koncerten er der open mic for alle interesserede.

Århus Sangskriverværksted, i daglig tale ÅSV, er et netværk for sangskrivere og komponister, som mødes omkring det kompositoriske arbejde via konstruktiv feedback på medlemmernes materiale.

Mere

Tid

(Onsdag) 20:00 - 22:30

Lokation

Gyngen, Den Hængende Have, FO-Byen

Vester Alle 8, 8000 Aarhus C.

Arrangør

Gyngenkulturgyngen@kulturgyngen.dk Frederiksgade 78 C, 8000 Aarhus C.