november, 2021

14nov18:0021:30SPÆLIMENNINIR på HJARNØKom og nyd en aften med mad og musik. 18:00 - 21:30 Hjarnø Forsamlingshus, Hovedvejen 4, 7130 JuelsmindeKategorier:KoncertAldersgrupper:Alle aldersgrupperEntre:Entre

Arrangementdetaljer

Spælimenninir (“folkemusikerne”) er en livlig gruppe på seks musikere fra USA, Færøerne og Danmark, der spiller traditionel og nutidig Skandinavisk folkemusik. 
De har spillet sammen i over 40 år, og deres repertoire afspejler de enkelte medlemmers kulturarv og forbinder de traditionelle musiktraditioner fra de skandinaviske lande og USA.

Spælimenninirs brede vifte af melodier, musikalske færdigheder og joviale scenetilstedeværelse sætter rammen for en underholdende og informativ aften. 
De har turneret i Danmark, Sverige, Orkney, Shetland, Skotland, Frankrig, Finland og USA, hvor de har optrådt på folkemusikfestivaler, spillet op til dans, givet koncerter på alskens spillesteder og gennemført uddannelsesforløb på skoler og universiteter. 

MENU 120,-
Lammegriller med ovnbagte grøntsager og dessert, bestående overvejende af økologiske råvare fra Hjarnø. Mulighed for vegetar menu.
KONCERT 100,-
Bestilling 60688397 Ingrid 

Projektet er støttet af Koda’s Kultur/ With support from Koda’s Kultural Funds and Statens Kunstfond.

Mere

Tid

(Søndag) 18:00 - 21:30

Lokation

Hjarnø Forsamlingshus

Hovedvejen 4, 7130 Juelsminde

Arrangør

Vestergård Mølleri på Hjarnøibaerentsen@gmail.com