juni, 2021

03jun20:0022:00Release koncert - Annelene Feat. Som OsAnnelenes release koncert af albummet "Dunkel"20:00 - 22:00 Studenterhus Odense, Amfipladsen 6, 5000 OdenseKategorier:KoncertAldersgrupper:Alle aldersgrupperEntre:Entre

Arrangementdetaljer

Violinist og komponist Annelene Toft Christensen udkommer med sit debutalbum Dunkel d. 28. Maj 2021. Albummet er et dynamisk og melodiøst bud på hvordan folkefusion kan lyde i dag med iørefaldende melodier, som giver følelsen af genkendelighed. 

Annelene kunne i oktober 2020 kalde sig den første solist fra uddannelsen Contemporary Creative Artist, og gik derefter i studiet med musikken fra debutkoncerten, på pladen findes gæstemusikere fra Som Os, Vesselil og Gunnar Sjur Ringøen.

Til denne release koncert vil hun spille med kvintetten Som Os. 

Som Os består af musikere med blandet musikalsk baggrund, som giver genren et frisk pust. I mødet mellem de traditionelle toner, jazzens rå æstetik og en populær musikalsk tilgang skabes nye toner med solid forankring i traditionen. 

Kvintetten havde sin debut i 2020 på turné med Dreamers Circus og spiller i august 2021 på Tønder Festival, hvor de har præmiere på deres storeensembleprojekt. 


Mere