oktober, 2020

23okt20:0023:00Perry Stenbäck og DekadansorkesteretPerry Stenbäck har en stor kærlighed til sit hjemlands troubadourer20:00 - 23:00 Kulturhotellet, Hovedgaden 10, 8410 RøndeKategorier:KoncertAldersgrupper:Alle aldersgrupperEntre:Entre

Arrangementdetaljer

Har man oplevet den herboende svenske sanger, guitarist m.m.m. Perry Stenbäck og hans fornemme Dekadansorkester, skal man have et hjerte af støbejern for ikke at mene, at hér er et musikalsk foretagende af

en kvalitet, så man forlader koncerten (eller modvilligt slukker for anlægget) med rank ryg, en sang og et smil på læben og en overbevisning om, at det dér liv nu alligevel ikke er så tosset endda.

 

Perry Stenbäck har en stor kærlighed til sit hjemlands troubadourer- Cornelis Vreeswijk, Evert Taube, Dan Andersson, Myhre/Hovland – og hans fortolkninger af deres sange fremføres med stor respekt for originalmaterialet og med en sjælden nerve og autencitet. Repertoiret blandes med Perrys egne iørefaldende kompositioner.

 

Danmark og den danske sangskat, har Perry også et godt øje til, og han har bl.a. spillet sammen med Sebastian, Allan Olsen og Erann DD.

Perrys entusiasme og instrumentale evner har ført ham rundt i Danmark og resten af verden som turnerende musiker, hvor han er særdeles anerkendt for sit unikke guitarspil og ikke mindst sit vindende væsen.

Flere gange er Perry Stenbäck blevet nomineret ved Danish Music Awards og i 2009 modtog han en grammy som årets instrumentalist, men Perry har også bevist, at han som sanger og fortolker har meget på hjerte.

Perry er født og opvokset i Stockholm, uddannet på solistlinien på Rytmisk Musikkonservatorium og nu bosat i Gadbjerg ved Jelling, hvor han bor med sin kone, trommeslageren Christine Dueholm, og parrets to børn.

Perry Stenbäck på vokal og guitar, bakkes op af ‘Dekadansorkestern’ med Christine Dueholm på trommer og kor, Naja Storebjerg på kor og perkussion og Henrik Kunz på kontrabas. Det velspillende band af lutter rutinerede musikere, har mange års sammenspilserfaring. De leverer en levende, legende, virtuos musikalsk oplevelse.

Mere

Tid

(Fredag) 20:00 - 23:00

Lokation

Kulturhotellet

Hovedgaden 10, 8410 Rønde

Arrangør

Musikforeningen MiR (Musik-i-Rønde)mir@musikiroende.dk Hovedgaden 10, 8410 Rønde