april, 2022

01apr20:0022:30Other Roads i Haslev Folk ClubVellyd og god stemning20:00 - 22:30 Kultunariet, Haslev, Søndergade 12, 4690 HaslevKategorier:KoncertAldersgrupper:Alle aldersgrupperEntre:Entre

Arrangementdetaljer

Trioen Other Roads nyder stor popularitet her i Haslev Folk Club. Vi har måttet aflyse et par koncerter med dem i løbet af pandemi-årene, så det er med stor glæde, at vi nu har mulighed for at få dem på scenen igen. Bandets popularitet er helt med rette: med dem får man nemlig de bedste ingredienser til en god koncertoplevelse: Flotte sange, fine vokalharmonier, dygtige instrumentalister og masser af god stemning. I det hele taget fungerer Other Roads som en usædvanlig harmonisk helhed både musikalsk og i deres optræden på scenen. Det på trods af, at de tre musikere i gruppen har meget forskellige baggrunde – både privat og musikalsk.  

Engelske Pete Abbott med den smukke stemme rejste i mange år rundt med John Wright og har en forkærlighed for ballader og stille eftertænksomme sange. Han er forsanger i Other Roads, spiller en glimrende guitar og har skrevet mange af trioens sange. Skotske Gregor Borland spiller violin, mandolin og basguitar og fører an, når trioen fyrer de lynhurtige instrumentalnumre af; men han evner også at smyge de flotteste violintoner om de stille sange. Multiinstrumentalisten Dave Walmisley voksede op i Zimbabwe og kom først til England som 17-årig.  Ved koncerterne trakterer han først og fremmest bouzouki og guitar. Han er også en glimrende sangskriver og er desuden hovedmanden bag trioens flotte vokalharmonier.

Other Roads’ popularitet er gennem de senere år bare øget og øget med koncerter i flere og flere lande. Heldigvis har de stadig tid til at komme til Danmark og til Haslev, hvor tilhørerne kan forvente en rigtig god og hyggelig koncertaften med masser af flot musik og tre musikere, der forstår at skabe en god og varm stemning med fin kontakt til publikum.

Billetpris: kr. 200,-  Billetter kan bestilles/købes via vores hjemmeside (www.haslev-folk-club.dk)

Koncerterne i Haslev Folk Club er støttet af Faxe Kommune og Kunstrådet

Mere

Tid

(Fredag) 20:00 - 22:30

Lokation

Kultunariet, Haslev

Søndergade 12, 4690 Haslev

Arrangør