december, 2020

09dec19:3020:30Nordisk JulHelene Blum & Harald Haugaard Band feat. Esbjörn Hazelius19:30 - 20:30 Rømø Kirke, Havnebyvej 152, 6792 RømøKategorier:KoncertAldersgrupper:Alle aldersgrupperEntre:Entre

Arrangementdetaljer

Igennem de sidste 13 år har Blum og Haugaard inviteret gæster med i deres nordiske julekoncerter, der har fyldt koncertsale i Danmark, Tyskland og Østrig og begejstret publikum fra Elbphilharmonien i Hamborg til kirker på Sydfyn, med deres blanding af inderlige juleviser og fyrig dansemusik.

På en helt særlig måde formår de skandinaviske jule – og vintertraditioner at sprede lys og varme i en kold og mørk tid. Julekoncertens håndplukkede repertoire byder på en strålende buket af både traditionelt og nyskrevet materiale. Dansemusik fra fordums dampende balsale, hvor folk mødtes til en svingom, til de stille sange, der lød rundt om

ildstedet ved arnen derhjemme.

Grundstammen i koncerten er igen i år det uforlignelige Blum og Haugaard band, der yndefuldt og med stor kraft bringer musikken og nærværet udover scenekanten.

Vores gæst ved Nordisk Jul 2020 Erik Rydvall er desværre nødt til at blive hjemme i Stockholm. Heldigvis er sanger, sangskriver og instrumentalist Esbjörn Hazelius fra Lund i Skåne sprunget til med kort varsel. Esbjörn var gæst på Nordisk Jul 2019 og vi glæder os uhørt til at spille med ham igen.

Publikum, der oplevede Esbjörn sidste år vil vide, hvor fin en kunstner han er, og…. I bliver ikke præsenteret for en kopi af sidste års koncert. Der er masser af nye sange og stykker på sætlisten.

Mere

Tid

(Onsdag) 19:30 - 20:30

Lokation

Rømø Kirke

Havnebyvej 152, 6792 Rømø