oktober, 2021

22oktHele dagen24Musik på TværsWeekend-kursus den 22. - 24. oktober 2021(Hele dagen) Kulturstationen, Sverriggårdsvej 4, 9520 SkørpingKategorier:KursusAldersgrupper:Alle aldersgrupperEntre:Entre

Arrangementdetaljer

Musik på Tværs er et kursus hvor vi arbejder med at spille os frem til det der forener os i interessen for at spille musik sammen. En arbejdsmetode der forener os på tværs af genre, instrumenter, erfaring og alder.

Det handler om at gøre sig fri i sit spil. Det sker bedst ved, at vi lærer forskellige former for adfærd og opmærksomhed i sammenspillet at kende. Det kan være konkrete ting som at lave stemmer, improvisere, skabe variation i harmoni, klang og karakter. Ingen kan eller skal bidrage med det hele, men ved fælles indsats kan man nå meget langt med denne arbejdsproces.

Vi arbejder med udgangspunkt i et repertoire, som alle deltagerene kender. I arbejdet indgår forskellige typer musik, men ikke gennemkomponerede værker eller fastlagte arrangementer.

Med en række musikalske eksperimenter og eksempler spiller vi os frem til det der gør, at musikken lykkes og går op i en højere enhed. 

Yderligere informationer og program: Se Himmerland Folkemusikskoles hjemmeside: www.folkemusikskole.dk

Mere

Tid

oktober 22 (Fredag) - 24 (Søndag)

Lokation

Kulturstationen

Sverriggårdsvej 4, 9520 Skørping

Arrangør

Himmerlands Folkemusikskolewww.folkemusikskole.dk