oktober, 2020

04okt15:0017:00MOLDE15:00 - 17:00 Gyngen, Maritza-salen, FO-byen, Frederiksgade 78 C. 8000 Aarhus CKategorier:KoncertAldersgrupper:Alle aldersgrupperEntre:Entre

Arrangementdetaljer

MOLDE er et folkband, der ikke er bange for at dyrke hverdagens eventyrlige sanselighed. De danske tekster kredser om kærlighed, melankoli og inderlighed. Og om den banale men dybe glæde ved at leve og være en del af naturen. Musikken er smittende og umiddelbar, inspireret af amerikansk country og bluegrass med afstikkere til den nordiske folke- og visetradition. Sangene er båret frem af Maria Moldes lysende vokal, som er blevet sammenlignet med både Alison Krauss og Alberte. Det er let at holde af MOLDE, som bobler af groovy spilleglæde og fælles kærlighed til folkemusikkens dybe rødder.

MOLDE består af Maria Molde (komponist, vokal, mandolin), Uffe Holmsgaard Eriksen (guitar, cittern, klarinet), Jonathan Feig (violin), Anders Gade Jensen (banjo, guitar) og Jens Rosenberg (kontrabas)

“Nordisk folkemusik, country, bluegrass, jazz og sydstatstoner mødes og flettes sammen i en velspillet og ikke mindst velsunget udgave med Maria Molde som frontfigur” (Rootszone.dk).

Før koncerten med folk-gruppen MOLDE, vil gruppens frontperson Maria Molde deltage i ét af fem live-podcasts, der sætter fokus på debatten om ligestilling og diversitet i musikbranchen. Udover udøvende musikere, inviteres aktører fra andre brancher til en diskussion og refleksiv samtale om, hvordan vi i fremtiden kan fremme ligestilling og få flere kvinder til at forfølge en karriere i musikbranchen.
Podcast-rækken er udarbejdet i samarbejde med kollektivet C-Cube.

Entré: 100 kr.
(obs begrænset antal billetter grundet Covid-19 restriktioner. Vi anbefaler at købe billet i forsalg).

Dørene åbner kl. 14.15. 

Mere

Arrangør

Gyngenkulturgyngen@kulturgyngen.dk Frederiksgade 78 C, 8000 Aarhus C.