oktober, 2020

01okt19:0021:30MallemukNy sønderjysk folk pop19:00 - 21:30 Street Coffee, Bassin 7 8000 Aarhus Kategorier:KoncertAldersgrupper:Alle aldersgrupperEntre:Entre

Arrangementdetaljer

”Mit hus er koldt og støvet, lommerne er fulde af uld 

Til morgen er jeg kold – til aften er jeg fuld.” 


Sådan lyder de første linjer som åbner sønderjydske Mallemuks nye folk-pop album fra juni 2020, med en røverhistorie om kærlighed. Albummet består af 12 numre om længsel, kærlighed, glæde og fortrøstning. Fortalt på bandets helt egenartede manér med harmonika, guitar, klaver, flerstemmig sang og tramp, ligger lyden sig lidt op af en dansk udgave af ”The Lumineers”, mens de i tekstuniverset både er inspireret af visetraditionen, højskolesangbogen, popmusikken og moderne sangskrivere som Allan Olsen. 


Ingen historier er for små til at blive fortalt i Mallemuk; om det så er den om manden der kører saltbil, den mislykkede kærlighed eller den gode bedstefar. Historierne bliver leveret med fængende, flotte melodier og god energi på scenen, hvilket gør en koncert med Mallemuk til en dør ind i fint lille personligt univers med de to sønderjyder. 


110 kr. / 90 kr. 


Billetter kan reserveres på formand@aarhusfolkfestival.dk 

Mere

Tid

(Torsdag) 19:00 - 21:30

Lokation

Street Coffee

Bassin 7 8000 Aarhus