marts, 2021

26mar20:00Mallemuk 20:00 Hagges Musik Pub, Vestergade 80 6270 TønderKategorier:KoncertAldersgrupper:Alle aldersgrupperEntre:Entre

Arrangementdetaljer

“Mit hus er koldt og støvet, lommerne er fulde af uld. Til morgen er jeg kold — til aften er jeg fuld.”

Sådan lyder de første linjer som åbner sønderjydske Mallemuks nye folk-pop album fra juni 2020, med en røverhistorie om kærlighed. Albummet består af 12 numre om længsel, kærlighed, glæde og fortrøstning. Fortalt på bandets helt egenartede manér med harmonika, guitar, klaver, flerstemmig sang og tramp, ligger lyden sig lidt op af en dansk  udgave af “The Lumineers”, mens de i tekstuniverset både er inspireret af visetraditionen, højskolesangbogen, popmusikken og moderne sangskrivere som Allan Olsen.
Historierne bliver leveret med fængende, flotte melodier og god energi på scenen, hvilket gør en koncert med Mallemuk til en dør ind i fint lille personligt univers med de to sønderjyder.

Mallemuk’s musik har en særegen lyd – til koncerten møder man folk-musik, som møder pop, som møder en besnærende melankoli og Mallemuk ender ud med en lyd, som rammer bredt, som er fængende, men også varigt. Mallemuk har som mission at udbrede folkemusikken og det gode musikalske håndværk i alle landets kroge. Melodi, tekst, nerve og glæde lægger de vægt på i deres performance.

Arrangør: Hagge’s Musik Pub

Mere