september, 2020

27sep16:0018:00Mads Hansens Kapel @ Haarby KirkeAlgade 89B16:00 - 18:00 Haarby Kirke, Algade 89BKategorier:KoncertAldersgrupper:Alle aldersgrupperEntre:Gratis

Arrangementdetaljer

Kapellet spiller en af sine eksklusive kirkekoncerter i Haarby kirke d. 27 september

“Mor dig først – spørg bagefter!” – Disse er ordene, som definerer danseorkesteret og folkensemblet, der er et ungt og kreativt pust over det danske musikmiljø.

Bandets medlemmer har rødder i vidt forskellige genrer, men finder sammen om en fælles kærlighed til den danske traditionsmusik og fornyelsen af den. Medlemmerne i Mads Hansens Kapel er Jonas Clausen på violin, Martin Lorenzen på klarinet, Sebastian Larsen på guitar, Julian Jørgensen på klaver og Emil Nielsen på bas.

Ensemblet mødtes første gang i 2015 med ét mål for øje: At erobre verden. Siden begyndelsen har det spillet med en sådan vildskab og autoritet samt et engagement, der har gjort, at dørene hurtigt er sprunget af hængslerne på de danske og udenlandske scener.

Mads Hansens Kapel spiller dansk instrumentalmusik for både fødder og hjerte og har med lidenskab, nerve og en særlig humor formidlet den gamle musik på tværs af grænser og generationer. På deres mange rejser i ind- og udland, bl.a. Sverige, Finland, Estland, Tyskland, England og Schweiz har Mads Hansens Kapel skabt sig et navn forbundet med kraft og fandenivoldskhed – altid med fest i kølvandet!

I 2019 blev ensemblet nomineret til en Danish Music Awards Folk i kategorien ‘traditionsprisen’ og vandt samme år genreorganisationen Tempis OO-award 2019 på Tønder Festival.

Mads Hansens Kapel udmærker sig ikke blot ved koncertvirksomhed, men skiller sig ud som et af de mest bemærkelsesværdige og velrenommerede danseorkestre i deres tid. Med deres utrættelige energi underholder de ikke blot på festivaler og i dansehaller, men formidler også dansen i tæt samarbejde med diverse skoler og uddannelsesinstitutioner

Mere

Tid

(Søndag) 16:00 - 18:00