september, 2021

24sep19:3023:15Læsøbal med Bajads19:30 - 23:15 Teaterbygningen, Køge, Bag Haverne 1, 4600 KøgeKategorier:BalAldersgrupper:Alle aldersgrupperEntre:Entre

Arrangementdetaljer

 Judy Ryslander (harmonika), Ole Jensen (violin), Erling Rasmussen (violin), Claus Lindhardt (trommer) laver en forrygende balaften, hvor de kommer rundt i hele repertoiret. Køge Spillemandsforening spiller den første halve time.

LANG:  Bajads blev stiftet i 1989 og er for det meste Judy Ryslander solo eller med forskellige venner. Ole Jensen på violin var med fra starten, vi har spillet sammen siden 1980.

  Dengang kom vi en del på Læsø, foretog indsamlinger hos traditionsspillemænd og dansere. Vi afholdt kurser og spillede til en del fester og baller deroppe. Udelukkende den traditionelle Læsømusik.

  Denne gang har vi udvidet med Erling Rasmussen på violin, fordi han har en god dynamik i sit spil, og Claus Lindhard på trommer, fordi det foresvæves, at trommer perifert har været i brug på Læsø. Og fordi det giver god mening i balsammenhænge.

  Vi har 50 numre på sætlisten, så ingen danseben bør sidde og sove: Vestenom, rundtenom, forkert vals og polka, rejlænder, jyskfynsk, hopsa, og de små særlige pardanse. Petersen og Enkelt kæde, Kontra, Sekstur, og den store Ottemandsdans med otte par, Enkemandsdans, den gamle Totur og Tretur, Norsk Fjeldmarch og mange flere, hvis vi kan nå dem alle.

 Arrangementet er støttet af Køge Kommune

Mere

Arrangør

Køge Spillemandsforeningwebmaster@koegespillemand.dk