august, 2021

29aug14:00Koncert og Bal med Folkens14:00 Lilleskov Teglværk, Lilleskovvej 69, 5690 TommerupKategorier:Bal,KoncertAldersgrupper:Alle aldersgrupperEntre:Gratis

Arrangementdetaljer

Der bliver fryd for øjet, kræs for øregangen og brændstof til benene, når Folkens byder ind til koncert og bal på Lilleskov Teglværk.

Ensemblet Folkens er et topklasse møde mellem to erfarne musikere og to dygtige dansere, som alle brænder for at vise og formidle dans og musik i en smeltedigel af både nyt og gammelt. 
Toner og trin forenes og formidler glæden ved den tætte sammensmeltning af to kunstformer. Det er levende og underholdende når der lukkes op for posen af legende duospil, hvirvlende pardans, vilde improvisationer og århundredgamle traditioner, som går hånd i hånd mellem musik og dans. 
Folkens består af: Kristine Heebøll violin, Kirstine Nurdug Jensen dans, Christian Thorvaldsen dans og Jesper Vinther harmonika. 

Arrangementet starter med en koncert, hvor Folkens optræder med musik og dans og herefter spiller musikerne op til bal, hvor alle kan deltage. De 2 dansere inspirerer og instruerer efter behov på dansegulvet. 

Der er gratis entré. 
Øl/vand/kaffe/te og kage skal købes. Foreningen Lilleskov Teglværk står for salget. 

Arrangementet støttes af Slots- og kulturstyrelsens kunstneriske sommeraktiviteter.

Mere

Tid

(Søndag) 14:00

Lokation

Lilleskov Teglværk

Lilleskovvej 69, 5690 Tommerup