september, 2020

05sep20:0020:45Koncert med Vokalgruppen NOORLight on Mary20:00 - 20:45 Mariakirken, Istedgade 20, 1650 KøbenhavnKategorier:KoncertAldersgrupper:Alle aldersgrupperEntre:Gratis

Arrangementdetaljer

Lights on Mary er en hyggelig lille endagsfestival foran og inde i Mariakirken, hvor du får talk med Emma Holten, eksperimenterende elektronisk musik og vokalsang, DJ set, lysshow, mad og hjemmelavet kombucha. Alt sammen gratis. Arrangementet starter kl. 16 og slutter kl. 21.


Festivalen er en del af det kulturelle arrangement Lights on Vesterbro, som er fire dage i kulturens tegn. Initiativet er startet af Vesterbro Lokaludvalg for at sætte fokus på det lokale erhvervsliv og det kulturelle liv på Vesterbro.

Koncerter og talk:


❖ Kl. 16.00 Talk med Emma Holten: Hvad hvis jomfru Maria havde sagt nej? (læs mere længere nede)


❖ Kl. 17.00 Wake Collective & Green Dream (elektronisk musik)

www.youtube.com/watch?v=eOXTcske76k

www.soundcloud.com/missgreendream/salute-to-the-daydreamer


❖ Kl. 20.00: Vokalgruppen NOOR

www.youtube.com/watch?v=hVwjVTBjIOI

www.youtube.com/watch?v=UOSeBFItgJw&t=131s


❖ Mellem koncerterne er der DJ set ved Rumzar.

www.soundcloud.com/rasmusrekyl/boom-festival-rumzar-space-journey-chill-out-garden


Talk med Emma Holten (tema):

Englen Gabriel fortæller Maria, at hun skal føde Guds søn. Hun undres, fordi hun stadig er jomfru, men jubler så, og takker Gud, for det, der er sket. Men havde hun reelt et valg? Ville det være for skamfuldt at sige nej? Hvad hvis hun slet ikke ønskede sig børn? Hvad hvis hun ikke KUNNE få børn? Eller ønskede at være solo-mor? Skulle Gud have bedt om samtykke?

Dette og mange andre spørgsmål vil nytiltrådte præst ved Mariakirken, Lise Rasmussen, søge svar på i samtale med foredragsholder og debattør Emma Holten. Sidstnævnte blev landskendt i forbindelse med, at hun gik i brechen for retten til privatliv og samtykke efter at have været udsat for hævnporno. Et engagement der har sat et uigenkaldeligt præg på tidens store samfundsdebatter om køn og kultur.


På dagen samler vi ind til Folkekirkens Nødhjælps indsats for ofrene i Beirut.

Vi følger selvfølgelig Sundhedsstyrelsens anbefalinger i forhold til COVID-19.

Mere