november, 2020

27nov19:3022:00Koncert med Bugge, Eget, D. Beck & Lydum19:30 - 22:00 Teaterbygningen, Køge, Bag Haverne 1, 4600 KøgeKategorier:KoncertAldersgrupper:Alle aldersgrupperEntre:Entre

Arrangementdetaljer

 Normalt ville det nu have været tid til næste Dansecafé på Teaterbygningen i Køge, men intet er normalt for tiden.  Da der ikke kan laves bal med et forsamlingsforbud på mere end 10 personer, bliver novembers arrangement omdannet til en koncert.

Gruppen består af Kristian Bugge (violin), Peter Eget (harmonika), Malene Daniels Beck (klaver) og Sonnich Lydum (torader og mundharpe).

  Kristian og Peter spiller begge i ni-mandsbandet Habadekuk, som tager afsæt i repertoiret, som blev spillet af bl.a. Æ Tinusser, Karl Skaarup, Viggo Post, Evald Thomsen og Frederik Iversen og bringer traditionen, videre hvor de slap.

 Kristian og Sonnich har i en del år spillet sammen i orkestret Gangspil, i starten som en trio med Morten Alfred Høirup og senere som duo. På det seneste er Malene D. Beck trådt ind i gruppen.  De tager udgangspunkt i de mange års arbejde med den traditionelle danske musik, tilegnet i samspillet med de gamle traditionsbærere, eller fundet i gamle nodebøger, og tager musikken et nyt sted hen.

Mere

Arrangør

Køge Spillemandsforeningwebmaster@koegespillemand.dk