november, 2021

25nov20:0023:55KBH FolkJam på Råhuset 25 novemberMånedlig folkemusikjam på Råhuset!20:00 - 23:55 Råhuset, Onkel Dannys Pl. 7, 1711 KøbenhavnKategorier:Jam,KoncertAldersgrupper:Alle aldersgrupperEntre:Gratis

Arrangementdetaljer

Tredje session af KBH FolkJam på Råhuset!
@kbhfolkjam og @Raahuset går sammen om at lave en serie af månedlige jams. Netop på Råhuset!

Vi har allerede haft to flotte Jams på Råhuset og nu tager vi den sidste i rækken for i år på Råhuset.

OBS Husk gyldigt coronapas!

• 𝗦𝗮̊ 𝗵𝘃𝗮𝗱 𝗲𝗿 𝗞𝗕𝗛 𝗙𝗼𝗹𝗸𝗝𝗮𝗺 𝗽𝗮̊ 𝗥𝗮̊𝗵𝘂𝘀𝗲𝘁?
Vores jam tager udgangspunkt i ”spillemandsmusik” i den nordiske folkemusiktradition inden for buskspil og jam i bredeste forstand. Vi håber, at vi på den måde kan give dig et godt indblik i de musikalske skatte, som gemmer sig i de danske og skandinaviske folkeminder.
Eventet er en uformel jamsession åben for alle interesserede og vi har masser af plads til indslag fra alverdens andre musikkulturer en blot den nordiske.
Selve KBH FolkJam udspringer af ROD ungdomsfolkemusikmiljøet, hvor nogle ihærdige ildsjæle ønskede at give dansk folkemusik et revival – nu lever folkemusikken igen! 🎻🪕🔥
• 𝗛𝘃𝗼𝗿𝗱𝗮𝗻 𝗳𝗼𝗿𝗲𝗴𝗮̊𝗿 𝗲𝗻 𝗝𝗮𝗺?
Når vi mødes, vil der typisk være en eller to som sætter musikken igang og spiller for. Herefter kan alle hoppe på og deltage i løjerne. Når nummeret slutter kan en anden vælge at spille et nyt nummer efter eget valg og smag. Alle kan være med! Også hvis du føler at vi har behov for at få et par irske tunes eller en fransk ballade. Alt er tilladt og intet er for småt.
Det er ligegyldigt, hvilket niveau du har, så længe du har lyst til at spille. Der er masser af andre musikere, som kan lære dig en tune eller råbe en akkord til dig i ny og næ. Man kan sagtens nøjes med at skråle med på et omkvæd eller to.
Og spiller du slet ikke – ja så er der fantastisk musik, lækkert stemning samt kolde øl og vand i baren 😉
Der er altså ingen undskyldninger.
Så grib dit instrument, din ven, kæresten og svigermor for nu skal der festes 

Mere

Arrangør

KBH FolkJamphilipkofoed@hotmail.com