oktober, 2020

09okt19:3022:00Justine Boesen Band19:30 - 22:00 Vesløs Kro, Vesløs Stationsvej 25Kategorier:KoncertAldersgrupper:Alle aldersgrupperEntre:Entre

Arrangementdetaljer

Forrest står kvinden bag bandets navn, Justine Boesen. I en unik kombination mellem hendes stærke sopranvokal og akkordeon skaber hun et moderne folkemusikalsk univers, som ikke er hørt før. Hun har både lyrikken og den nordiske folketone tæt inde på livet, og gennem subtile og vovede kompositioner formår Justine at kombinere de to elementer, så de på dragende vis rører hendes publikum.

Med sig på scenen har hun guitaristen Toke Lynggaard Larsen, slagtøjsspiller Jesper Lørup Christensen samt violinist og sanger Liv Vester Larsen, som med deres vilde udstråling og legende musikalske overblik samler lyden af Justines kompositioner. Gennem lyden af jazz-trommer, sprød elguitar og Livs klangfulde violin fuldender de tre musikere den moderne folkelyd på fornemste vis.

Efter års erfaring som medvirkende kunster i det anerkendte folkemusikorkester Mynsterland står Justine Boesen nu klar til at præsentere sit eget musikalske univers. Det vilde, sårbare, simple og lyriske er nøgleord i Justine Boesens musik, og bandets koncerter emmer af nærvær og overgivelsen til musikkens enestående evne til at holde os i nuet.

Der er arrangeret fællesspisning fra kl.17.30 med ribbensteg på menuen til en pris af 99 kr

Mere

Tid

(Fredag) 19:30 - 22:00

Lokation

Vesløs Kro

Vesløs Stationsvej 25

Arrangør