december, 2020

29dec20:0022:00AflystJulekoncert med Stundom20:00 - 22:00 Metronomen, Godthåbsvej 33 (20 meter fra Axel Møllers have station)Kategorier:KoncertAldersgrupper:Alle aldersgrupperEntre:Entre

Arrangementdetaljer

Med en kærlighed til de akustiske instrumenter inviterer Stundom (tidl. Elmøe & Hoffmann) lytteren med ind i deres eventyrlige univers inspireret af kammermusik, filmmusik og traditionel nordisk folkemusik. 
Emma, Julian og Villads komponerer og arrangerer selv al Stundoms musik og på scenen formår de tre venner at skabe en tidslomme gennem deres naturlige sammenspil og smittende spilleglæde.

Stundoms høje kunstneriske niveau har vundet trioen anerkendelse som et af Danmarks mest fremtrædende unge folkemusikbands med flere priser og nomineringer i bagagen. 
Med koncerter i Europa, UK og Skandinavien, hyppigt samarbejde på tværs af genrer med bl.a. musikere fra Elbphilharmonien i Hamburg samt et fast årligt samarbejde med Sankt Annæ Gymnasium er Julian, Emma og Villads med til at bane vejen for den nye nordiske folkemusik. I år er de nomineret til prisen “Årets Navn” ved Danish Music Awards Roots 2020 med prisuddeling i november. 

Glæd jer til en stemningsfuld aften i selskab med STUNDOM.

Emma Kragh-Elmøe, violin

Villads Hoffmann, cittern

Julian Svejgaard Jørgensen, piano

Mere