juni, 2021

05jun10:0017:15Hr. Borgs GrundlovsBal 10:00 - 17:15 Orkesterefterskolen, Bisgårdmark 18, 7500 HolstebroKategorier:Bal,Danseworkshop,Koncert,SpilleworkshopAldersgrupper:9-15 år,16-30 årEntre:Gratis

Arrangementdetaljer

Hr. Borgs Bal er ikke noget helt almindeligt bal… Slet ikke. Det er gratis workshops i musik og dans med professionelle instruktører i verdensklasse. Det er for alle unge mellem 13-17 år, som har lyst til at smage på folkemusik og -dans, og der er ingen forpligtelser eller krav om forkundskaber til dig, der deltager. 

Det eneste du skal, er at komme og få en oplevelse og suge til dig – og du får en fed dag fyldt med levende musik, dans og fællesskab. Dagen starter med en danseworkshop og en folkemusik-workshop, og som afslutning er der koncert med dagens band, som er nogle af landets bedste folkemusikere og -dansere. Den afsluttende koncert er åben for alle – og så er det hele gratis!

Hr. Borgs Bal er et nyt tiltag mellem OrkesterEfterskolen, Holstebro Musikskole/MGK og Syddansk Musikkonservatoriums Folkemusiklinje i Esbjerg. Hr. Borgs Bal løber af stablen seks lørdage om året.

Mere