marts, 2021

06mar13:3017:15Hr. Borgs Bal #5 med Trio Mio Online workshop og streamet koncert!13:30 - 17:15 OnlineKategorier:Koncert,SpilleworkshopAldersgrupper:Alle aldersgrupperEntre:Gratis

Arrangementdetaljer

Lørdag d. 6. marts holder OrkesterEfterskolen Hr. Borgs Bal for 5. gang – denne gang i en online version!


Hr. Borgs Bal er ikke noget helt almindeligt “bal”… slet ikke. Der er ingen balkjoler eller laksko, for det er jo folkemusik vi har med at gøre. Nysgerrig? Læs bare videre…Hvad er Hr. Borgs Bal?

  • Gratis workshops i folkemusik med instruktører i verdensklasse, for alle unge mellem 13-17 år
  • Uden forpligtelser eller krav om forkundskaber til dig der deltager. Det eneste du skal, er at være med og suge til dig – og så får du en fed oplevelse fyldt med levende musik og fællesskab med andre unge.
  • Eneste krav er, at du skal have rimelig godt styr på dit instrument.
  • Afsluttende koncert med bandet, som er gratis og åben for alle.


Det er fabelagtige Trio Mio, som både skal lave workshop og spille live koncert i OrkesterEfterskolens koncertsal – begge dele streames live – workshoppen på Zoom og koncerten på OrkesterEfterskolens facebookside.

Workshop

Lørdag d. 6. marts kl. 13.30-15.30 via Zoom. Workshoppen er gratis men kræver tilmelding.


Når Trio Mio laver workshop tager de ofte udgangspunkt i et groove eller ostinat som alle skal stifte bekendtskab med, og derefter tages tingene som de kommer med indlæring af melodien mm. Idéen er, at melodiinstrumenter ikke behøver at spille melodi, og at backing-instrumenter ikke nødvendigvis skal holde sig til akkorder og rytmer!

Trio Mio arbejder mest på gehør (men skal nok ha’ en node i ærmet, hvis nogen har brug for det). Resultatet bliver et fedt arrangement med folkemusik, som du kan spille sammen med bandet – hjemme i stuen, på dit eget værelse, eller hvor du nu deltager fra!

Klik her for tilmelding og mere info: 
https://orkesterefterskolen.dk/da/borgs-bal/

Læs mere om Trio Mio her: https://www.triomio.dk


Se Trio Mios “Toscana Return Ticket” her: 
https://youtu.be/VHX6YcqZE_I

Praktisk om workshoppen:

  • Du tilmelder dig workshoppen på https://orkesterefterskolen.dk/da/borgs-bal. Et par dage før workshoppen modtager du en mail med et link og kode til at logge på workshoppen på Zoom.

  • Tjek i god tid før workshoppen (fx. dagen før) at du har downloadet og installeret programmet Zoom, og opdateret alle indstillinger – læs vejledningen her.


Koncerten


Lørdag d. 6. marts kl. kl. 16.30-17.15, og streames live via OrkesterEfterskolens facebookside. Den er gratis, og åben for alle.


Klik her for mere info: https://fb.me/e/gzlPw25DO


Kommende datoer

5. juni 2021 – Hr. Borgs Grundlovsbal!


Hjælp os med at sprede rygtet – fortæl det til dine venner, forældre, bedsteforældre, andre unge, musiklærere eller folk, du synes mangler lidt folkemusik i deres liv. På forhånd tusind tak for hjælpen!


Bag arrangementet

Hr. Borgs Bal er et tiltag mellem OrkesterEfterskolen, Holstebro Musikskole/MGK og Syddansk Musikkonservatoriums Folkemusiklinje i Esbjerg, for at styrke unges muligheder for at dyrke folkemusikken, forankret i det vestjyske. Hr. Borgs Bal løber af stablen 3-4 lørdage om året i OrkesterSalen ved Holstebro Musikskole.


Læs mere på https://orkesterefterskolen.dk/da/borgs-bal 

Links

Spotify playlist –  kommende og forhenværende instruktører

Hr. Borgs Bal på OrkesterEfterskolen


Youtube playlist – kommende og forhenværende instruktører

https://www.youtube.com/playlist?list=PLay3xInM9WeWLQNNQT1QmV5Ws23EP8Ru8


Tilmelding til workshop

https://orkesterefterskolen.dk/da/borgs-bal/


Facebookside

https://www.facebook.com/HrBorgsBal/


Koncert Facebook-event :

https://fb.me/e/gzlPw25DO 

Mere

Tid

(Lørdag) 13:30 - 17:15