oktober, 2020

10okt20:0022:00HP Lange & Niels Bonefaas Paul & Peter BanksROOTS MED MEGET MERE20:00 - 22:00 Gyngen, Maritza-salen, FO-byen, Frederiksgade 78 C. 8000 Aarhus CKategorier:KoncertAldersgrupper:Alle aldersgrupperEntre:Entre

Arrangementdetaljer

En aften med nogle af landets bedste folk musikere.

HP Lange & Niels Bonefaas startede samarbejdet omkring HP Langes album ”Travelling Man Blues” fra 2016.
HP har i mere end 30 år været bluesmusiker på landevejen, og er efterhånden en veteran på musikscenen i Danmark.
Niels er noget yngre og er især kendt fra oldtime musikken med mange ophold i USA og optrædener på de store amerikanske oldtime og bluegrass festivals.

Paul & Peter Banks – far og søn – har spillet sammen i adskillige år med et repertoire bestående af egne sange, amerikansk folk samt enkelte afrikansk inspirerede numre.
Paul har i en lille menneskealder været kendt som stilskabende guitarist og sanger og sangskriver med 15 CDer i eget navn og langt over 100 som sideman.
Peter er fremragende banjospiller og sanger samt en fin sangskriver. Blandt andet sammen med trioen TWANG er han ved at skabe sig et ry som genrebrydende banjospiller og sangskriver.

Mens HP Lange og Niels Bonefaas har fokuseret på at fordybe sig i traditionen, har Paul og Peter Banks samlet indtryk fra mange forskellige genrer. En aften med disse fire musikere vil byde på to meget forskellige duoer, men også en kvartet med storswingende musik på banjo, fiddle, guitar og mandolin og flerstemmig sang.

HP LANGE vokal, guitar, national, banjo
NIELS BONEFAAS vokal, banjo, violin
PAUL BANKS vokal, guitar, mandolin, mandocello
PETER BANKS vokal, banjoer, guitar

Entré: 100 kr.
Dørene åbner kl. 19.15

Mere

Arrangør

Gyngenkulturgyngen@kulturgyngen.dk Frederiksgade 78 C, 8000 Aarhus C.