oktober, 2021

03okt19:0023:00Hal & Nikolaj // StundomDobbeltkoncert med 2 spændende og prisvindende folkmusikbands19:00 - 23:00 Gimle Roskilde, Helligkorsvej 2, RoskildeKategorier:KoncertAldersgrupper:Alle aldersgrupperEntre:Entre

Arrangementdetaljer

Hal & Nikolaj

Musik kan være den korteste afstand mellem sind. Nogle melodier er tusind billeder værd, som hver er værd tusinde ord. Nogle klange kan fjerne al tiden fra et rum, og bringe alle sammen i ét øjeblik.

Disse sprøde og knasende lommer af tid er det som Nikolaj Busk (Dreamers’ Circus samt morgensang på DR) og Hal Parfitt-Murray (Basco) leder efter, når de optræder. Momenterne findes, vi har alle oplevet dem. De er usynlige og de kommer ikke når man kalder, men de kan opstå og beboes for en tid. En tid hvor musikken bliver stilheden i støjen, og hvor alle ved præcis hvad hinanden tænker.

Hal & Nikolaj er:

Hal Parfitt-Murray: Violin, viola, mandolin, step, sang m.m.

Nikolaj Busk: Klaver, harmonika, harmonium m.m.


Stundom

Stundom er lyden af ny nordisk folkemusik: Med en kærlighed til akustiske instrumenter inviterer trioen ind i deres eventyrlige lydunivers inspireret af filmmusik, kammermusik og traditionel nordisk folkemusik. Emma Elmøe, Julian Svejgaard og Villads Hoffmann deler en helt særlig kemi, og når de er sammen på scenen, udfolder der sig fortællinger og stemninger, som får tiden til at stå stille.

Emma, Julian og Villads’ har et unikt nærvær og de nægter at gå på kompromis med deres høje artistiske kvalitet. Allerede i 2015 vandt Emma og Villads prisen som Årets Nye Folk Navn ved Danish Music Awards blot efter få måneder som duo. Siden har Stundom, både som trio og solister, været nomineret til Årets Danske Rootsnavn ved Danish Music Awards i 2019 og 2020, hvilket gør Emma til den yngste nominerede i kategorien nogensinde.

24. september 2021 udkommer Stundoms andet studiealbum “må jeg holde din hånd?”. Musikken handler om at turde tage springet ud i livet med åbne øjne og er både en hyldest til alle de stunder, trioen så inderligt har savnet under et års isolation og den eftertænksomhed, som er vokset ud af en brydningstid.

Stundom er:

Emma Elmøe: Violin og viola

Julian Svejgaard: Klaver

Villads Hoffmann: Cittern, guitar og mandolin

Mere

Arrangør

Folk Roskilde