oktober, 2021

08okt20:0022:00H.P. Lange Big Gumbo i Haslev Folk ClubEndelig en gang blues i Haslev Folk Club20:00 - 22:00 Kultunariet, Haslev, Søndergade 12, 4690 HaslevKategorier:KoncertAldersgrupper:Alle aldersgrupperEntre:Entre

Arrangementdetaljer

Det er længe siden, vi har hørt blues fra scenen i Haslev Folk Club, så derfor har vi engageret H.P. Lange. (Koncerten har faktisk været på programmet flere gange, men er blevet udsat grundet coronarestriktioner). H.P. Lange er et velkendt og afholdt navn i klubben, så vi ved alle, at bandet står for god og solid blues. Men på det seneste er de også begyndt at blande deres musik lidt op med mountain music og cajun.

 

Gumbo er en fantastisk gryderet fra de amerikanske sydstater hvor man ud over nogle faste ingredienser tilføjer det man har lyst til og det man synes passer. Det er netop sådan musikken er i Big Gumbo – umiskendeligt blues men tilsat cajun og mountain music, fiddle og banjo i tilpasse mængder.

 

H.P. Lange har været professionel musiker inden for blues-genren siden 1986. Han har rejst og været bosat i Amerikas sydstater i flere perioder, så han har fået øvelsen og inspirationen med direkte fra rødderne. I Danmark har han haft en del blues-bands i forskellige konstellationer, og har modtaget flere musikpriser.

 

Ud over H.P. selv består bandet, Big Gumbo, af Dave Stevens på bas og Niels Bonefaas på banjo og fiddle. 

Mere

Tid

(Fredag) 20:00 - 22:00

Lokation

Kultunariet, Haslev

Søndergade 12, 4690 Haslev

Arrangør