november, 2021

13nov20:0023:30FOLKAMOK! Stundom & Fruens ØjeUng nordisk folkemusik & viser20:00 - 23:30 Studenterhuset København, Købmagergade 52Kategorier:Jam,KoncertAldersgrupper:16-30 år,31-60 år,61-99 årEntre:Entre

Arrangementdetaljer

FOLKAMOK! åbner dørene til en aften med to fænomenale unge bands, der sammen udgør en stor bestanddel af den unge fremadstormende folkemusikscene i dag!

Hele herligheden koster en flad 50’er ❤

// Stundom
Lyden af ny nordisk folkemusik: Med en kærlighed til akustiske instrumenter inviterer trioen ind i deres eventyrlige lydunivers inspireret af filmmusik, kammermusik og traditionel nordisk folkemusik. Emma Elmøe, Julian Svejgaard og Villads Hoffmann deler en helt særlig kemi, og når de er sammen på scenen, udfolder der sig fortællinger og stemninger, som får tiden til at stå stille.
I september 2021 udkommer trioens andet studiealbum. Musikken handler om at turde tage springet ud i livet med åbne øjne og er både en hyldest til alle de stunder, trioen så inderligt har savnet under et års isolation og den eftertænksomhed, som er vokset ud af en brydningstid.

// Fruens Øje
Nyfortolkninger af gamle, danske folkeviser. Trioens lyd er en blød blanding af sang og strygere, der spænder fra det stille og inderlige til det dramatiske og voldsomme, når de tidløse fortællinger om kærlighed, sorg, liv og død bliver bragt til live i musikken.
Sanger Ane Drewsen puster med sin stemme nyt liv i de gamle historier. Fortællingen akkompagneres af Frederik Mensink og Jonas Clausen, som sætter balladerne i dialog med nordisk folkemusik og egne kompositioner.

Mere

Arrangør

FolkAmokkontakt@folk-oplysningen.dk