august, 2021

21aug(aug 21)14:0022(aug 22)0:00FOLKAMOK! // Stringflip & Trio GedSprød lækker folk & jam - hele eftermiddagen og aftenen med14:00 - 0:00 (22) Studenterhuset København, Købmagergade 52Kategorier:Jam,KoncertAldersgrupper:16-30 år,31-60 år,61-99 år,Alle aldersgrupperEntre:Entre

Arrangementdetaljer

FOLKAMOK! & Studenterhuset inviterer indenfor i københavns måske hyggeligste baggård!
Her vil der være fest, jam, kolde øl/drinks og masser af folkemusik! Til denne sommereftermiddag, vil de to unge folkemusikbands Stringflip og Trio Ged give den gas og give os en lytter ind i hvordan den nordiske folkemusikken kan lyde i dag.

Hvis vejrudsigten lover regn, så tøv heller ikke med at komme, da hele gården er overdækket!

Salg af billetter i døren – Pris: 50 kr

// STRINGFLIP (DK/SE)
Stringflip spiller kontemporær folkemusik inspireret af den nordiske og keltiske tradition. Deres dansable og sprudlende arrangementer lægger unægteligt op til festivitas.
Bandet blev dannet i efteråret 2017 af de fire musikere; Emma Kragh-Elmøe (violin, viola), Sofie Bollen (violin), Albin Sundin (cittern) og Veronika Krøll Voetmann (cello), der sammen danner en alsidig strengekvartet, sammentømret af stærkt venskab og ægte spilleglæde.
Den kunstneriske vision var fra start at skabe en musikalsk legeplads, hvor den simple gode melodi og det solide groove, væves sammen med solistiske præstationer og smukke øjeblikke, hvor der kræses om den sødmefulde tone og de musikalske finesser.

// TRIO GED
Trio Ged er et nyt band, der kommer direkte ud af det unge vækstlag, som tydeligvis har det glimrende i øjeblikket. De spiller selvskrevet, medrivende og groovy folkemusik og har bl.a. haft koncerter på så forskellige steder som på Dexter i Odense, Folk & Fæstival i Esbjerg og til Falgren & Friends Festival Night i Næstved. Trio Ged består af Anton Skårup Møller på violin og step, Marie Alma Sloth på klaver og Mathilde Salling Schou på guitar.

Alle covid-19 retningslinjer bliver naturligvis overholdt og informeret om ved show start, så alle kan få en hyggelig og sikker oplevelse.

Mere

Tid

21 (Lørdag) 14:00 - 22 (Søndag) 0:00

Arrangør

FolkAmokkontakt@folk-oplysningen.dk