november, 2021

13nov12:3017:30Folk Big Band Danmark med aftensmad & Bal12:30 - 17:30 Kulturmaskinen Odense, Farvergården 7, 5000 Odense Kategorier:SpilleworkshopEntre:Entre

Arrangementdetaljer

FOLK BIG BAND DANMARK med aftensmad & Bal 

Denne gang har vi FBB på samme tid med Resonator festival. Derfor starter vi først kl 12:30-17:30. 

Kl 18:30 kan man komme til aftensmad på Kulturmaskinen, og kl: 20:00 starter der bal med Kristine Heebøll og Bølgenband. Mad og billet kan købes her: https://www.resonator.dk/faellesspisning-og-bal-med…/

Hvis man nupper hele pakken så er der jam efter ballet med jamværter Annelene & Michael fra Sønderfolk.

Hvad er Folk Big Band? 
På folkemusikstævnet ROD, findes der Storspil! Men når man bliver for gammel til at være med på ROD, er der desværre ikke så mange aktiviteter længere, og muligheden for at rive 5 dage ud af kalenderen til et stævne er måske heller ikke lige til for alle, så derfor kan jeg nu med glæde præsentere: Folk Big Band Danmark.
En lørdag i måneden mødes vi i Odense! (fordi det ligger i midten af DK) OBS: DETTE ER EN BEGIVENHED FOR ALLE I DANMARK.

Vi mødes og lærer nye melodier og arrangementer af en instruktør og har det fedt med at spille sammen, alt det sjove som vi kender fra ROD Storspil.
Man er ikke forpligtet til at komme til alle arrangementer, man kan også bare kigge forbi når man har lyst og tid.

I facebookgruppen, vil noderne og musikken blive lagt op hen af vejen, så hvis man ikke kan deltage, eller er nysgerrig kan man også tage et kig i mappen. 
Musikken bliver også lagt op på forhånd (et par dage før), men man bestemmer selv om man helst vil kigge på noder eller lære på gehør, på dagen vil vi altid gennemgå melodierne, så der kræves ikke forberedelse.

Praktisk:
Dagsarrangement: Lørdag  d. 13. november kl. 12:30 – 17:30 

Entré: 75 kr pr. gang

Aldersgrænse: 18 år – ?? år
Medbring: madpakke, drikkevarer, instrument. 

Sted: Kulturmaskinen Odense

*MAN BEHØVER IKKE AT HAVE VÆRET PÅ ROD FOR AT DELTAGE, DETTE ER ÅBENT FOR ALLE*

Mere