oktober, 2021

23okt11:0017:00Folk Big Band Danmark VOL. 311:00 - 17:00 Kulturmaskinen Odense, Farvergården 7, 5000 Odense Kategorier:SpilleworkshopEntre:Entre

Arrangementdetaljer

FOLK BIG BAND DANMARK VOL. 3

INSTRUKTØR – Nikolaj Busk 

På folkemusikstævnet ROD, findes der Storspil! Men når man bliver for gammel til at være med på ROD, er der desværre ikke så mange aktiviteter længere, og muligheden for at rive 5 dage ud af kalenderen til et stævne er måske heller ikke lige til for alle, så derfor kan jeg nu med glæde præsentere: Folk Big Band Danmark.

Med start i august  vil der én lørdag i måneden blive muligt at mødes med skønne med-musikere i Odense!

Vi mødes og lærer nye melodier og arrangementer af en instruktør og har det fedt med at spille sammen, alt det sjove som vi kender fra ROD Storspil. 

Man er ikke forpligtet til at komme til alle arrangementer, man kan også bare kigge forbi når man har lyst og tid. Her i facebookgruppen, vil noderne og musikken blive lagt op hen af vejen hvis man ikke kan deltage, men stadig er nysgerrig. 

Musikken bliver også lagt op på forhånd, så vi ikke bruger hele dagen på at lære melodierne, men at spille sammen. Man bestemmer selv om man helst vil kigge på noder eller lære på gehør. (Der vil altid blive en kort gennemgang af melodierne på dagen)

Praktisk: 

Dagsarrangement: Lørdag kl. 11:00 – 17:00 

Entré: 75 kr pr. gang

Aldersgrænse: 18 år – ?? år

Medbring: madpakke, drikkevarer, instrument. 

Sted: Kulturmaskinen Odense 

*MAN BEHØVER IKKE AT HAVE VÆRET PÅ ROD FOR AT DELTAGE, DETTE ER ÅBENT FOR ALLE*

Mere