oktober, 2021

07okt16:3022:00Fiolsessions // Bæredygtighed & Miljø - Koncert: Fru SkagerrakKoncert, Debat og oplæg omkring emner, der er relevante for os allesammen lige nu!16:30 - 22:00 Universitetsbiblioteket, Fiolstræde 1, KøbenhavnKategorier:Debat,Foredrag,KoncertAldersgrupper:16-30 år,31-60 år,61-99 årEntre:Gratis

Arrangementdetaljer

Velkommen til Fiolsession – bæredygtighed & miljø!

Til denne udgave tager vi fat i vores allesammens miljø, hvor vi vil sætte fokus på problematikkerne for musikeres rejser internationalt og hvilke overvejelser, der kobler sig til, at ville nå musikmarkeder, der flere 100 gange udkonkurrere det danske. Der har længe været fokus på miljøet, men hvor langt skal man gå, for at leve op til det fælles ansvar, som professionel musiker i dag.

Programmet byder på oplæg fra Sanne Stephansen, som er programansvarlig for Roskilde Festival bæredygtigheds profil.

Aftenen sluttes af med den pan-skandinaviske trio Fru Skagerrak, der med lækre nordiske toner, sang og stryg, vil give os et skud nordisk traditions arv.

Lidt mere fra Sanne:
“På Roskilde Festival taler vi om bæredygtig udvikling. At være bæredygtig er for os ikke blot et mål i sig selv, men en fortsat og konstant indsats for at gøre en forskel og skabe reel forandring i verden. Og så har vi en helhedsorienteret tilgang til bæredygtighed. Det betyder, at vi tænker både miljømæssig, social, økonomisk og kunstnerisk bæredygtighed sammen, når vi udvikler og skaber Roskilde Festival”

Om Fru Skagerrak:
Trioen tager dig på en rejse gennem det skandinaviske landskab, fra de flade landområder i danmark til det hårdeste klippe klima i nord, hvor de tager traditioner med fra hver deres forskellige opvækst. Fra svingende polska over groovy norsk reinlænder til let, men massiv polka.

Arrangementet er blevet til på initiativ af frivillige organisationen FOLKAMOK! i samarbejde med Studenterhuset & TEMPI.

Tak til Tuborg Fonden for støtte.

Mere

Tid

(Torsdag) 16:30 - 22:00

Lokation

Universitetsbiblioteket

Fiolstræde 1, København

Arrangør

FolkAmokkontakt@folk-oplysningen.dk