marts, 2022

04mar20:0022:30Fiolministeriet i Haslev Folk ClubStrengeleg og sang20:00 - 22:30 Haslev Bibliotek, Mødesalen, Jernbanegade 62, 4690 HaslevKategorier:KoncertAldersgrupper:Alle aldersgrupperEntre:Entre

Arrangementdetaljer

Fiolministeriet tager deres publikum med på en dynamisk og swingende rejse ind i et musikalsk univers med intensitet, rå energi og smukke sange. De tre ”ministre” er Ditte Fromseier (bratsch, violin og sang), Kirstine Sand (violin og sang) og Kirstine Elise Pedersen (cello og sang)


Kirstine Sand kommer fra en familie med tradition for folkemusik. Hun har studeret musik i Odense og i Newcastle, og har turneret med bl.a. Himmeland og Svestar.


Kirstine Elise Pedersen er den bedste folkemusik cellist i Danmark. Hendes swingende stil kan høres i mange konstellationer andlandt andet med Helene Blum og Harald Haugaard Band. Hun har studeret musik både i Odense, København og i Schweiz, så hun har en solid baggrund i både den klassiske musik og folkemusikken. 


Ditte Fromseier er blevet et etableret og anerkendt navn på den danske folkemusikscene. Hun har gjort sig bemærket lige fra hun var en af eleverne hos den legendariske Harald Haugaard på Det fynske Musikkonservatorium og senere begyndte at turnere sammen med Sigurd Hockings. Nu er hun nærmest selv blevet et af folkemusikkens koryfæer, som har flere jern i ilden i forskellige konstellationer. Her i Haslev har vi haft besøg af hende i selskab med Sigurd Hockings og senest i selskab med Himmerland. Dittes primære instrument er violinen; men hun har også en rigtig dejlig sangstemme.


Billetpris: 200,- Information om billetbestilling følger snarest


Koncerterne i Haslev Folk Club er støttet af Faxe Kommune og Kunstrådet

Mere

Tid

(Fredag) 20:00 - 22:30

Lokation

Haslev Bibliotek, Mødesalen

Jernbanegade 62, 4690 Haslev

Arrangør