september, 2021

18sep20:0023:00Festival Sonamos Latinoamerica Cph | TangarteTil ære for Astor Piazzolla20:00 - 23:00 Krudttønden, Serridslevvej 2, 2100 KøbenhavnKategorier:Festival,KoncertAldersgrupper:16-30 år,31-60 år,61-99 årEntre:Entre

Arrangementdetaljer

Sonamos Latinoamerica Cph præsenterer i år et helt særligt program. På tre meget forskellige aftener hylder festivalen den udtryksfulde latinamerikanske musik.

Lørdag d. 18. september vil du kunne høre kvartetten Tangarte fra Malmö i et show, hvor Piazzollas musikalske univers vil være i centrum. Ud over musikken vil det også være plads til dansen, når Laisa fortolker Piazzollas musik i en helt unik performance.

Entré 100 kr. ( gebyr i forsalg) | i døren 120 kr.
Find billeter: https://ticket.livebackend.com/huset/e/104458/
Døren åbner kl. 19:00
Musikken starter kl. 20:00

———————
TANGARTE
———————
Argentinsk-svensk tangoorkester, grundlagt i 1999 i Malmø, med det formål at udbrede tangomusikken fra Rio de la Plata regionen i Argentina og Uruguay. Med et bredt repertoire af forskellige stilarter af tango, spiller orkestret både til dans og til koncerter i hele Sverige, Skandinavien og internationalt. På denne særlige aften bringer Tangarte Piazzollas musik i live på ny.

———————
LAISA
———————
Laisa er en mexicansk danser. Hun har dyrket latinamerikanske danse siden hun var barn og er uddannet i moderne dans. Tango er en af ​​hendes lidenskaber, og Piazzollas musik er inspirationen for hver danser.

———————
Festivalen Sonamos Latinoamerica CPH 2021 arrangeres af CkulturA i samarbejde med Krudttønden og Cinemateket.
Med støtte fra Københavns Kommune, KODA og Den Mexicanske Ambassaden.
Læs mere på www.ckultura.org
———————

Mere

Arrangør

CkulturAfm@ckultura.org